Tilføj et Todoist-kalenderfeed

• Begynder
  • Pro
  • Business

Todoist-kalenderfeedet opretter en envejssynkronisering fra Todoist til enhver kalenderapp, der understøtter abonnementer på kalenderfeed. Du kan se alle dine planlagte Todoist-opgaver i din foretrukne kalenderapp.

Med envejssynkronisering vil ændringer foretaget i Todoist vises i kalenderen, men ændringer foretaget i kalenderen vil ikke synkronisere til Todoist.

Når et Todoist-kalenderfeed føjes til kalenderen:

• Opgaver i personlige projekter eller delte projekter, du er en del af, vil blive vist.
  • Opgaver med en forfaldsdato vises som heldagsbegivenheder.
  • Opgaver med en forfaldsdato og forfaldstidspunkt vil blive vist som en-times begivenheder.
  • Opgaver med en forfaldsdato og opgavevarighed vises som begivenheder med tilsvarende varighed.

Tilføj et kontokalenderfeed

Konto-kalenderfeed synkroniserer alle opgaver med en forfaldsdato og/eller -tidspunkt på tværs af alle projekter. En ny "Todoist" kalender vil blive oprettet i din valgte kalender-app.

1. Klik på din avatar i øverste venstre hjørne af Todoist.
  2. Vælg Integrationer.
  3. Følg trinnene, afhængigt af hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:
  1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Apple Kalender-appen
  3. Klik på File i toppen.
  4. Vælg New Calendar Subscription...
  5. Indsæt det iCal-feed, du kopierede tidligere.
  6. Vælg frekvensen for Auto-refresh.
  7. Vælg OK.
  1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Outlook-kalenderen.
  3. Højreklik på Andre kalendere.
  4. Vælg Tilføj kalender.
  5. Klik på Fra internet...
  6. Indsæt iCal-URL.
  7. Klik på OK.
  1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Google Kalender
  3. Til venstre under Mine kalendere skal du klikke på + -ikonet.
  4. Vælg Fra webadresse og følg instrukserne for at tilføje den nye kalender.

Tilføj et projektkalenderfeed

Projektkalenderfeedet opretter envejssynkronisering mellem et specifikt Todoist-projekt og din kalender.

En ny kalender vil blive oprettet for hvert ny projekt, du forbinder. Del projektetkalenderfeeds med kolleger, kunder, familie eller venner.

Sådan konfigurerer du det:

1. Åbn det projekt, du vil have vist i din kalender.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Projekt-kalenderfeed.
  4. Følg trinnene, afhængigt af hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:
  1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Apple Kalender-appen
  3. Klik på File i toppen.
  4. Vælg New Calendar Subscription...
  5. Indsæt det iCal-feed, du kopierede tidligere.
  6. Vælg frekvensen for Auto-refresh.
  7. Vælg OK.
  1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Outlook-kalenderen.
  3. Højreklik på Andre kalendere.
  4. Vælg Tilføj kalender.
  5. Klik på Fra internet...
  6. Indsæt iCal-URL.
  7. Klik på OK.
  1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Google Kalender
  3. Til venstre under Mine kalendere skal du klikke på + -ikonet.
  4. Vælg Fra webadresse og følg instrukserne for at tilføje den nye kalender.

Slå alle kalenderfeeds fra

Hvis du har brug for at slå alle Todoist kalender feeds fra, skal du udstede et nyt API token:

1. Log ind på Todoist på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Integrationer.
  4. Vælg fanen Udvikler.
  5. Klik på Udsted et nyt API token. Du vil blive logget ud fra alle enheder, der er autoriseret til at få adgang til Todoist-kontoen.

FAQ

Hvor ofte dit feed opdateres, afhænger af den kalenderapp, du bruger. Nogle kalenderapps opdateres så ofte som hvert 5. minut, mens andre kun opdateres en gang om dagen.

På nuværende tidspunkt er det desværre kun muligt at opdatere dit kalenderfeed manuelt , hvis du bruger Apple Kalender: Hvis du bruger Apple Kalender på macOS, skal du trykke på  + r. Hvis du bruger Apple Kalender på iOS, skal du åbne appen og trykke på Kalendere i bunden af skærmen og derefter trække skærmen ned for at opdatere.

1. Åbn din Apple Kalender.
  2. Find Todoist i kalenderlisten i venstre side af skærmen og højreklik på den.
  3. Vælg Afmeld.

Du finder instrukser til, hvordan du fjerner Google Kalender-integrationer i denne artikel.

1. Åbn Kalender-fanen.
  2. Højreklik på navnet på den kalender, du vil slette, i mappepanelet.
  3. Klik på Slet kalender, klik på Ja for at bekræfte sletningen.