Todoists gränser för uppgifter, projekt, filer, med mera

Prenumerationsversioner

• Gratis: En kostnadsfri version där du kan använda de flesta av Todoists funktioner, men i begränsad kapacitet. Som gratisanvändare så kan du bara skapa ett enda gratisteam.
  • Pro: En kontospecifik version där du kan använda Pro-funktioner i dina privata projekt. Som Pro-användare kan du bara skapa ett enda gratisteam.
  • Business: En teamspecifik version där ditt team får åtkomst till fler avancerade Business-funktioner. Alla användare kan ha så många betalda teamarbetsytor som de behöver.

Snabbtips

Alla Todoist-användare som går med eller uppgraderar ett team till Business får automatiskt gratisåtkomst till Pro-funktioner i alla sina egna projekt.

Privata projektgränser

Dina privata projektgränser bestäms av om du är gratisanvändare eller Pro-användare (betald). Kom ihåg: Om du är en del av något team som prenumererar på Business-versionen så får du automatiskt gratis tillgång till Pro-funktioner i alla dina privata projekt.

AntalGratisPro
Aktivera privata projekt

5

300

Antal projekt man kan gå med i (både egna och teamets projekt)

upp till 500

upp till 500

Användare per projekt55
Aktiva uppgifter per projekt300300
AntalGratisPro

Aktivitetshistorik

1 veckaObegränsat

Filter

3150

Filstorlek på bilagor i kommentarer

5 MB100 MB

Filstorlek på e-postbilagor

5 MB25 MB

Teamgränser

Gratis- och Pro-användare kan endast skapa ett enda gratisteam. Om du uppgraderar ditt team till Business-version så får du:

• Fler funktioner och utökade gränser (se översikten här nedan).
  • Pro-funktioner för alla teammedlemmar i alla deras egna projekt.
  • Ett extra gratisteam.
FunktionerBasBusiness
UppgiftspåminnelserIngår inteIngår (max 700 påminnelser)
UppgiftslängdIngår inteIngår
TemanIngår inteIngår
Automatiska säkerhetskopiorIngår inteIngår
ÅtkomstinställningarIngår inteIngår
SäkerhetskontrollerIngår inteIngår
FunktionerBasBusiness
Aktiva projekt i en teamarbetsyta

5

upp till 500

Teammedlemmar

1000

1 000

Personer per teamprojekt

250

250

Gäster per teamprojekt

51 000

Filter

3150 per medlem

Filstorlek på kommentarsbilagor

5 MB100 MB

Filstorlek på e-postbilagor

5 MB25 MB

Allmänna gränser

Vissa gränser gäller alla Todoist-konton (både gratis och betalda):

FunktionMaxgräns

Avsnitt per projekt

20
Etiketter500
BilagorObegränsat
Filstorlek på avatar4 MB
FunktionMaximal teckengräns
Uppgiftsnamn500
Uppgiftsbeskrivning16 384
Avsnittsnamn2 048
Projektnamn120
Filternamn60
Filterförfrågan512
Etikettnamn60
Uppgiftskommentar15 000

Vanliga frågor

Snabbtips

Om du inte hittar din fråga här nedan, så kanske den finns i våra vanliga frågor om team.

Ta en titt på vår prissida här!

När du loggar in på Todoist så borde din app automatiskt göra en fullständig synkronisering. Det innebär att våra servrar kontrollerar allt i dina konton (inklusive projekt, uppgifter, filter, etiketter, med mera) efter uppdateringar. Ju fler objekt du har på ditt konto, desto längre tid tar en fullständig synkronisering och desto större är risken för att det ska uppstå synkroniseringsproblem. Därför har vi satt gränsen på 500 projekt för att se till att Todoist kan synkronisera snabbt och smidigt.

Med det sagt, så hoppas vi snart kunna göra några förbättringar "bakom kulisserna", som gör att vi kan öka projektgränserna. Håll utkik!

Nej. Även om du bara kan skapa ett gratisteam åt gången, så kan du gå med i så många team du vill.

Nej, gränserna gäller endast aktiva uppgifter, avsnitt och projekt.

Nej, vi kan inte höja gränsen åt individuella konton.