Je Todoist app-icoon wijzigen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS
  • Android

Personaliseer de look van je Todoist app-icoon:

1. Tik op Bladeren rechts onderin.
  2. Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer App-icoon.
  4. Tik op het icoon dat je wil gebruiken.

Notitie

Op sommige oudere versies van Android en bij custom launchers kan het voorkomen dat het instellen van een aangepast icoon het verwijdert van het startscherm, maar het zal nog steeds beschikbaar zijn in de lijst van geïnstalleerde apps.

Veelgestelde vragen

Als je uitlogt, schakelt de app over naar het standaardicoon (rood). Je kan op elk moment opnieuw een aangepast icoon instellen. Als je op een bepaald moment de app-gegevens moet verwijderen, zal er geen effect zijn op het aangepaste icoon.