Todoist-sähköpostien tilaaminen ja tilausten peruminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Varmista, että saat vain sähköposteja sinulle tärkeistä asioista päivittämällä sähköpostitilauksen asetukset. Tässä on erityyppisiä sähköposteja, joita voit vastaanottaa meiltä:

• Päivittäinen yhteenveto: Sisältää tuottavuustilastot ja tehtävät, jotka erääntyvät tänään. Lähetetään joka aamu.
  • Mitä uutta: Jännittäviä ominaisuuksia ja päivityksiä Todoist-tiimiltä. Lähetetään enintään kerran kuukaudessa.
  • Vihjeitä: Tuottavuusvinkit. Lähetetään yleensä kerran kuukaudessa.
  • Todoist Business: Tärkeitä tietoja Todoist Business -tilistä.
  • Uusi kirjautumisilmoitus: Saat ilmoituksen aina, kun tilillesi kirjataan uusi laite.

Huomautus

Jos haluat vastaanottaa (tai peruuttaa) sähköposteja jaettujen projektiesi aktiviteeteista, päivitä Ilmoitukset-asetukset.

Sähköpostitilausasetuksien muuttaminen

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Ilmoitukset-välilehti.
  4. Vieritä alas kohtaan Todoist-sähköpostit.
  5. Käytä sähköpostien vieressä olevia valitsimia valitaksesi ne, jotka haluat vastaanottaa.
  6. Valitse Päivitä.

Todoist-sähköpostien tilausten peruminen

Peruuta Todoist-sähköpostilistojen tilaus klikkaamalla Lopeta tilaus -linkkiä minkä tahansa markkinointisähköpostin alareunassa tai poistamalla Tili- ja päivityssähköpostit Ilmoitus-asetuksissa.

Pyydä apua

Jos saat edelleen Todoist-markkinointisähköposteja, vaikka klikkaat Lopeta tilaus -linkkiä, ota meihin yhteyttä.