Kiitos kiinnostuksestasi Todoistia kohtaan. Olemme erittäin iloisia siitä!

Pääset helposti alkuun luomalla uuden tilin muutamassa sekunnissa:

1. Avaa Todoist.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Aloita ilmaiseksi.
  3. Valitse, miten haluat kirjautua Todoistiin:
    • Jos haluat rekisteröityä Google-tililläsi, klikkaa Jatka Google-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Facebook-tililläsi, klikkaa Jatka Facebook-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä Apple-tililläsi, klikkaa Jatka Apple-tilillä.
    • Jos haluat rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi, kirjoita sähköpostiosoitteesi, lisää salasana ja klikkaa Rekisteröidy sähköpostiosoitteella.

Pikavinkki

Jos aloitat juuri Todoistin käytön, tutustu Aloitusoppaaseemme.