Kelvollisen sähköpostiosoitteen lisääminen, kun kirjaudutaan Applen tai Facebookin kautta

Alustat

• Verkkoversio
  • macOS
  • Windows 10

Jos olet rekisteröitynyt Todoistiin Apple- tai Facebook-tilillä ja päättänyt olla jakamatta siihen liittyvää sähköpostiosoitetta, määritämme automaattisesti yksilöllisen mutta pätemättömän @users.todoist.com-osoitteen tunnistamaan Todoist-tilisi. Näet sen tilin asetuksissa.

Tämä tarkoittaa, että et voi vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia Todoistin päivityksistä. Emme myöskään voi ottaa yhteyttä, jos otat meihin yhteyttä ohjekeskuksen kautta.

Päivitä tiliisi aktiivinen ja kelvollinen sähköpostiosoite, jotta et menetä tärkeitä tietoja. Voit silti kirjautua Todoistiin Google-, Apple- tai Facebook-tunnuksillasi.

Vaihe 01: Lisää tilin salasana

Jos Todoist-tilisi on liitetty @users.todoist.com-osoitteeseen, lisää salasana Todoist-tiliisi:

1. Avaa verkkoselain.
  2. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi: https://todoist.com/auth/login
  3. Klikkaa profiilikuvaasi.
  4. Valitse Asetukset & Tili.
  5. Klikkaa Lisää salasana.
  6. Anna tilillesi vahva 10-15 merkin salasana. Tämä varmistaa, että se läpäisee Todoistin salasanan turvallisuustoimenpiteet.

Vaihe 02: Vaihda sähköpostiosoitteesi

Kun olet lisännyt salasanan Todoist-tilillesi, vaihda Todoist-sähköpostiosoitteesi ja korvaa se aktiivisella ja voimassa olevalla sähköpostiosoitteella.

Huomautus

Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön Todoistissa, tarvitset kertaluonteisen pääsykoodin valitsemastasi todennussovelluksesta sähköpostiosoitteesi vaihtamiseen.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia virheellisen @users.todoist.com-osoitteen vaihtamisessa Todoistissa, ota meihin yhteyttä.