Todoists begrænsninger på opgaver, projekter, filer med mere

Abonnementer

• Begynder: Et gratis abonnement, der giver dig mulighed for at bruge de fleste af Todoists funktioner, men i begrænset omfang. Som en gratis bruger kan du kun oprette ét gratis team.
  • Pro: Et kontospecifikt abonnement, der giver dig mulighed for at bruge Pro-funktioner i dine personlige projekter. Som Pro-abonnent kan du kun oprette ét gratis team.
  • Business: Et teamspecifikt abonnement, der giver dit team adgang til flere avancerede Business-funktioner. Enhver bruger kan have så mange betalte teamarbejdsrum, som de har brug for.

Kvik-tip

Enhver Todoist-bruger, der tilslutter sig eller opgraderer et team til Business, vil automatisk få gratis adgang til Pro-funktioner på tværs af alle deres personlige projekter.

Personlige projektgrænser

Dine personlige projektgrænser bestemmes af, om du er en Begynder (gratis) -bruger eller en Pro (betalende) -bruger. Husk: Hvis du er en del af et team, der er tilmeldt Business-abonnementet, får du automatisk adgang til Pro-funktioner på tværs af alle dine personlige projekter gratis.

AntalBegynderPro
Aktive personlige projekter

5

300

Projekter tilsluttet (inkluderer både personlige projekter og teamprojekter)

op til 500

op til 500

Brugere pr. projekt55
Aktive opgaver pr. projekt300300
AntalBegynderPro

Aktivitetshistorik

1 ugeUbegrænset

Filtre

3150

Filstørrelse på vedhæftede filer i kommentarer

5 MB100 MB

Filstørrelse for vedhæftede filer i e-mails

5 MB25 MB

Teamgrænser

Begynder- og Pro-brugere kan kun oprette ét gratis team. Hvis du opgraderer dit team til Business-abonnementet, får du:

• Yderligere funktioner og øgede grænser (opført i oversigten nedenfor).
  • Pro funktioner for alle teammedlemmer på tværs af alle deres personlige projekter.
  • Et yderligere gratis team.
FunktionerFreeBusiness
OpgavepåmindelserIkke inkluderetInkluderet (max 700 påmindelser)
OpgavevarighederIkke inkluderetInkluderet
TemaerIkke inkluderetInkluderet
Automatiske backupsIkke inkluderetInkluderet
TilladelsesindstillingerIkke inkluderetInkluderet
SikkerhedsfunktionerIkke inkluderetInkluderet
FunktionerFreeBusiness
Aktive projekter i et teamarbejdsrum

5

op til 500

Teammedlemmer

1000

1000

Personer pr. teamprojekt

250

250

Gæster pr. teamprojekt

51000

Filtre

3150 per medlem

Filstørrelse for vedhæftede filer i kommentarer

5 MB100 MB

Filstørrelse for vedhæftede filer i e-mails

5 MB25 MB

Generelle grænser

Nogle grænser gælder for alle Todoist-konti (uanset om de er gratis eller betalte):

FunktionMaksimal grænse

Sektioner pr. projekt

20
Etiketter500
Vedhæftede filerUbegrænset
Filstørrelse på avatar4 MB
FunktionMaksimal tegngrænse
Opgavenavn500
Opgavebeskrivelse16384
Sektionsnavn2048
Projektnavn120
Filternavn:60
Filtersøgning512
Etiketnavn60
Opgavekommentar15000

FAQ

Kvik-tip

Hvis dit spørgsmål ikke er angivet nedenfor, kan det være opført i vores Teams FAQ.

Du kan se vores prisside her!

Når du logger ind på Todoist, skal din app automatisk foretage en fuld synkronisering. En fuld synkronisering betyder, at vores servere tjekker hele din konto (inklusive projekter, opgaver, filtre, etiketter osv.) for opdateringer. Jo flere elementer du har på din konto, jo længere tid vil en fuld synkronisering tage, og jo større er risikoen for synkroniseringsproblemer. Vi har derfor sat grænsen til 500 projekter for at sikre, at Todoist kan synkronisere hurtigt og problemfrit.

Når det er sagt, håber vi snart at kunne lave nogle forbedringer bag kulisserne, som ville gøre det muligt for os at øge projektgrænserne. Bliv venligst hængende!

Nej. Selvom du kun kan oprette ét gratis team ad gangen, kan du tilslutte dig så mange teams, som du ønsker.

Nej, begrænsningerne gælder kun for aktive opgaver, sektioner og projekter.

Nej, vi kan ikke øge grænserne for individuelle konti.