Introduktion til sektioner

• Begynder
  • Pro
  • Business

Det er altid lettere at påtage sig et stort projekt, når du deler det op i håndterbare dele ved hjælp af sektioner.

Organiser dine projekter med sektioner for at gruppere dine opgaver. Dette giver et bedre overblik over, hvad der skal gøres færdigt.

Føj sektioner til dit projekt og træk de relevante opgaver til sektionen, de hører til i. Du vil opleve, at det er meget lettere at gøre fremskridt (i stedet for at blive overvældet af en lang liste).

Føj en sektion til et projekt

1. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre i projektet.
  2. Vælg Tilføj sektion.
  3. Skriv navnet på din sektion og klik på Tilføj sektion.

Kvik-tip

Opret en sektion direkte over eller under en eksisterende sektion ved at holde musen mellem sektioner og klikke på Tilføj sektion -linjen, der kommer til syne.

Føj opgaver til en sektion

Organiser dine projekter ved at føje opgaver til dine sektioner.

Føj en ny opgave til en sektion

Der er fire måder at føje en ny opgave til en sektion på:

• Opret opgaven et vilkårligt sted i projektet, og træk derefter opgaven hen under sektionen (sørg for, at sektionen er udvidet, før du trækker opgaven).
  • Udvid den sektion, du vil tilføje den nye opgave til, og klik derefter på valgmuligheden Tilføj opgave.
  • Hvis du allerede er inde i projektet med den sektion, du vil føje opgaven til, skal du skrive / efterfulgt af sektionens navn (fx /Møder). Hvis du ikke er i projektet med sektionen, du vil tilføje opgaven til, kan du skrive # efterfulgt af projektets navn og derefter / efterfulgt af sektionens navn (fx #Arbejde /Møder).
  • Klik på opgaven for at åbne opgavevisningen, og brug derefter enten projektikonet eller skriv /Sektionsnavn direkte efter opgavens navn for at føje den til en sektion.

Føj en eksisterende opgave til en sektion

Der er to måder, hvorpå du kan føje en eksisterende opgave til en sektion:

1. Udvid den sektion, du ønsker at føje den nye opgave til, hvis det er nødvendigt.
  2. Træk opgaven ind i sektionen.
  3. Klik på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  4. Brug projektikonet eller skriv /Sektionsnavn direkte efter opgavenavnet.

Hvis opgaven ikke er i samme projekt som sektionen:

1. Klik på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  2. Klik på projektikonet for at vælge et nyt projekt og en ny sektion.

Kvik-tip

Indtast # i opgavenavnet efterfulgt af projektets navn. Indtast derefter / efterfulgt af sektionens navn (for eksempel: #Arbejde /Møder). Dette lader dig hurtigt tildele opgaven til et nyt projekt og sektion. Hvis du skal flytte flere opgaver til en sektion, skal du bruge flervalg.

Omdøb en sektion

Kvik-tip

Hvis du bruger Todoist på en computer eller i en browser på din mobilenhed kan du hurtigt og nemt ændre navnet på en sektion ved at åbne projektet, som sektionen hører til i, og derefter klikke på sektionens navn.

1. Klik på en sektions navn.
  2. Indtast det nye navn på din sektion.
  3. Klik på Gem.

Flyt en sektion

Ønsker du at se din sektion vist et andet sted i dit projekt? Det er let at flytte den:

Du skal blot trække sektionen til dens nye position og slippe.

Har du tilføjet en sektion til det forkerte projekt, eller har du bare brug for at omplacere den? Du kan blot flytte den!

Advarsel

Hvis din sektion er i et teamprojekt, vil du kun kunne flytte den til et andet projekt i samme team.

1. Klik på ikonet med tre prikker til højre for en sektion.
  2. Vælg Flyt sektion.
  3. Klik på det projekt, du vil flytte din sektion til.

Når du flytter en sektion til et andet projekt, flyttes alle opgaverne i sektionen til det pågældende projekt.

Dupliker en sektion

Duplikere en sektion og alle dens opgaver ved at klikke på ikonet med tre prikker til højre for sektionsnavnet og vælge Dupliker sektion.

Arkiver en sektion

Arkiver en sektion i projektet når som helst. Opgaver, der er i en arkiveret sektion, er markeret som udført.

1. Klik på ikonet med tre prikker til højre for en sektion.
  2. Vælg Arkiver sektion.
  3. Klik på Arkiver for at bekræfte.

For at se den arkiverede sektion skal du klikke på Vis øverst til højre i projektet og slå Udførte opgaver til. Arkiverede sektioner vises nedtonet, og opgaver i disse sektioner vises som udført.

Kvik-tip

For at gendanne en arkiveret sektion skal du klikke på ikonet med tre prikker til højre og vælge Dearkiver sektion. Opgaverne i sektionen forbliver udført.

Slet en sektion

Slet en sektion permanent, hvis du ikke har brug for at henvise tilbage til den og dens opgaver.

Advarsel

Når du sletter en sektion, vil det slette alle dens aktive og udførte opgaver. For at gendanne en slettet sektion skal du importere en backup.

For at slette en sektion, men beholde dens opgaver, skal du markere opgaverne og trykke på Flyt til... -ikonet for at flytte dem til en anden sektion eller et andet projekt.

1. Klik på ikonet med tre prikker til højre for en sektion.
  2. Vælg Slet sektion.
  3. Klik på Slet for at bekræfte.

FAQ

Du kan oprette op til 20 sektioner pr. projekt.

Nej, disse detaljer kan kun føjes til opgaver.

Nej, sektioner kan ikke tildeles til brugere.

Nej, du kan kun arkivere en sektion. For at modtage Karma for alle aktive opgaver i sektionen skal du sørge for at udføre dem først.

Nej, du kan kun arkivere sektioner og projekter. Du kan i stedet enten udføre eller slette individuelle opgaver.

Nej, hvis du vil arkivere din sektion, men beholde dens aktive opgaver, skal du flytte dem ud af sektionen. En hurtig måde at gøre dette på er at vælge flere opgaver og derefter angive, hvilken sektion eller projekt du vil flytte dem til.

Ja, specialtegn såsom # " ( ) | & ! _ - eller , understøttes.