Att använda PomoDone med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

PomoDone är en tidsspårningsapp, som finns tillgänglig på alla plattformar.

Med denna integration kan du använda Pomodorometoden till alla dina uppgifter i Todoist. Du kan även dela dina tidsloggar från PomoDone med dina teammedlemmar eller exportera dem när du vill.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på https://my.pomodoneapp.com/.
  2. Klicka på Todoistloggan under "Connect Integration."
  3. Om du inte är inloggad på Todoist i din webbläsare, så loggar du in på ditt konto.
  4. Håll muspekaren över projektet eller filtret som du vill lägga till och klicka på "Add to PomoDoneApp".
  5. (Valfritt) Under inställningarna kan du anpassa integrationen genom att klicka i kryssrutorna bredvid varje alternativ.

Det var det! Din anslutning kommer automatiskt att sparas efter varje ändring som du gör på sidan.

Hur man använder integrationen

Starta PomoDoro-tidtagaren för valfri uppgift som du har synkat med PomoDone.

I Pomodorotidtagarvyn kan du:

• Pausa tidtagaren med Pausknappen
  • Stoppa tidtagaren med Stoppknappen
  • Byta till en annan uppgift genom att trycka på "Switch task" (när du byter uppgift, kommer du också att få alternativet att slutföra uppgiften som du just jobbade på)
  • Öppna uppgiften i Todoist genom att trycka på Todoist-ikonen längst upp till höger
  • Slutföra uppgiften i PomoDone och Todoist genom att trycka på "Done" (detta alternativ är endast tillgängligt när tidtagaren är stoppad)

Snabbtips

För mer information om hur du använder alla PomoDones funktioner, kan du gå till PomoDones sida med vanliga frågor.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med PomoDone längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på https://my.pomodoneapp.com/.
  2. Klicka på "Remove" till höger om "Customize Todoist".
  3. Klicka på OK i webbläsarens popup-fönster.

Den här integrationen hanteras av PomoDone. Vänligen kontakta PomoDones kundtjänst för att få hjälp.