Att använda Hugo med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Hugo är en webbapp som förenklar för teamet att skapa och dela mötesanteckningar, samt att förvandla anteckningar till görbara punkter. Genom att integrera Hugo med Todoist, så kan du göra om dina mötesanteckningar i Hugo till uppgifter i ditt Todoist-konto.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på Hugo
  2. Klicka på "Account options" längst ned till vänster.
  3. Välj Inställningar.
  4. Öppna fliken "Apps".
  5. Skrolla ned till Todoist och klicka på "Enable".
  6. När du blir ombedd att ge åtkomst till ditt Todoist-konto, klickar du på "Agree".

Hur man använder integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda Hugo med Todoist, gå till Hugos Todoist-sida.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Hugo. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Hugo help@hugo.team.

Om du inte vill använda Todoist med Hugo längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på Hugo
  2. Klicka på "Account options" längst ned till vänster
  3. Välj Inställningar.
  4. Öppna fliken "Apps".
  5. Skrolla ned till Todoist och klicka på "Configure".
  6. Välj "Disable Todoist".