Att använda HourStack med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

HourStack är en schemaläggningsapp med vilken du och ditt team kan följa upp hur lång tid ert jobb tar och fördela era resurser därefter. Tilldela tidsresurser på Todoist-uppgifter och kolla hur lång tid som ni lägger ned på varje uppgift.

Installera integrationen

1. Skapa ett konto i HourStack.
  2. Öppna och integrera HourStack med Todoist.
  3. Klicka på knappen Add integration (lägg till integration) för Todoist. Du kommer att bli ombedd att ge HourStack tillåtelse att använda data från ditt konto.

Använd integrationen

För att fördela tid, så drar och släpper du dina uppgifter från Todoist-panelen på höger sida. Du kan ändra storlek på uppgifterna för att snabbt omfördela tiden.

För att starta tidtagningen ska du klicka på dagens uppgift och sedan klicka på Start (starta).

Klicka på ikonen med tre punkter längst upp i Todoist-integration. Där finns flera alternativ:

• Välj att visa alla uppgifter, idag, eller kommande sju dagars uppgifter.
  • Välj att visa uppgifter från en projekt-, filter- eller etikettvy.

Observera

Du kommer att se när du har tilldelat ett att-göra-objekt från Todoist (det blir grått). På så vis behöver du inte dra tillbaka det till din vecka igen, eftersom det redan har blivit utdelat.

Ta bort integrationen

1. Öppna integrationsfliken.
  2. Klicka på X-et bredvid HourStack-integrationen.
  3. Klicka på OK för att bekräfta.

Få hjälp

Om du har problem med HourStack-integrationen, kontakta kundtjänsten hos HourStack för att få hjälp.