Att använda Flat Tomato med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• iOS

Flat Tomato är en tidshanteringsapplikation för iOS som hjälper dig att undvika distraktioner och att hålla koll på tiden som du lägger på olika aktiviteter. Den använder Pomodorometoden, där man arbetar i cykler och tar regelbundna raster: vanligtvis 25 minuters arbete följt av 5 minuters vila.

Hur man installerar integrationen

1. Ladda ned Flat Tomato-appen från App Store.

2. Öppna Flat Tomato och svep från vänster till höger i huvudfönstret, för att få upp menyn med Konton.

3. Anslut ditt Todoist-konto.

4. I nästa fönster väljer du uppgifter i det/de projekt du vill arbeta på med Flat Tomato.

Titta på videon här nedan för att se hur det går till.

Den här integrationen hanteras av Flat Tomato. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Flat Tomato på support@flattomato.com.