Dela ditt eget projekt

• Gratis
  • Pro
  • Business

Behöver du någonstans där du kan planera en stor fest med en kompis, dela en inköpslista med din partner eller ge dina barn hushållssysslor? Prova att dela ett projekt med dem!

Snabbtips

Samarbetar du med kollegor i flera projekt? I sådana fall kanske du skulle prova att skappa ett team!

Dela ett projekt

Alla som du delar ett projekt med kommer att ha full tillgång till all information inklusive uppgifter, kommentarer och uppladdade filer. De kommer att kunna lägga till nya uppgifter, tilldela uppgifter, slutföra uppgifter, lägga till kommentarer och ladda upp nya filer i projektet.

1. Högerklicka på projektet och välj Dela.
  2. Skriv namnet eller e-postadressen på personen som du vill dela till. Om personen du bjuder in inte har ett Todoist-konto så får hen ett e-postmeddelande med en projektinbjudan, med möjligheten att skapa ett gratiskonto.
  3. Klicka på Bjud in för att skicka en eller fler inbjudningar.

Dela ett huvudprojekt

Om du delar ett huvudprojekt med någon, så kommer personen inte automatiskt att få åtkomst till dess underprojekt. Istället kommer du att behöva bjuda in personen till alla underprojekt.

Tilldela en uppgift

1. Klicka på tilldelningsikonen till höger om uppgiftsnamnet i valfritt delat projekt.
  2. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.
  1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på + Lägg till uppgift.
  2. Skriv uppgiftsnamnet och sedan ett plustecken (+) följt av personens namn.
  3. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

Snabbtips

Visste du att du kan ställa in en påminnelse åt någon annan? Såhär gör du!

Ta bort någon från ett delat projekt

1. Högerklicka på projektet.
  2. Välj Dela i menyn.
  3. Håll muspekaren över användarnamnet som du vill ta bort.
  4. Klicka på soptunnan bredvid personens namn.

Vanliga frågor

Nej. Den här artikeln förklarar varför.

Ja, men bara i ett delat projekt.

Du måste dela projektet med den personen först, innan du kan tilldela hen någon uppgift. Om du inte redan har delat projektet, så kommer den personen inte att visas på din lista över tilldelade.