Hur man testar experimentella funktioner

• Gratis
  • Pro
  • Business

Älskar du att testa nya funktioner? Vill du ge feedback och hjälpa till att göra Todoist ännu bättre? Gå med i vår betatestningscommunity!

Här finns en fullständig översikt av alla funktioner som går att testa för närvarande.

Varning

Experimentella funktioner kan vara mindre stabila än de versioner som släpps offentligt till allmänheten. Det innebär att appen kan krascha eller att vissa funktioner inte fungerar ordentligt.

Hur man aktiverar experimentella funktioner

Observera

Experimentella funktioner synkar automatiskt mellan alla plattformar. Detta innebär att om du sätter på experimentella funktioner för en enhet, så kommer de att visas överallt där du använder Todoist.

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Avancerat.
  4. Skrolla längst ned och slå på experimentella funktioner.
  5. Klicka på Uppdatera.

När du har börjat använda de experimentella funktionerna, var snäll och se till att du kontaktar oss med feedback, buggrapporter och förslag. Vi uppskattar din hjälp!

Hur man inaktiverar experimentella funktioner

Vill du inte längre testa Todoists experimentella funktioner? Inga problem! Såhär gör du för att inaktivera de experimentella funktionerna:

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Avancerat.
  4. Skrolla längst ned och slå av experimentella funktioner.
  5. Klicka på Uppdatera.

Vanliga frågor

Betaprogrammet har blivit ersatt av experimentella funktioner! Det funkar fortfarande på samma sätt, förutom att det har blivit enklare och snabbare att testa nya funktioner på alla dina enheter.

Nej, du behöver följa instruktionerna i den här artikeln för att komma åt de experimentella funktionerna.

Ja, du har åtkomst till dokumentationen här. Se till att du har aktiverat Experimentella funktioner i ditt konto för att börja testa UI-tillägg.