Duplicera ett projekt i Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Om ditt arbetsflöde inkluderar att återskapa projekt, eller om du vill kopiera och dela samma uppgiftslista med olika personer, så kan du duplicera projektet.

När du duplicerar ett projekt så skapar Todoist snabbt en kopia av alla befintliga projekt eller underprojekt. Du kommer att se orden Kopia av... läggas till i projektnamnet. Det hjälper dig att skilja det från det ursprungliga projektet och förhindra eventuella misstag.

När du duplicerar ett projekt så ingår vissa saker och andra ingår inte:

INGÅRINGÅR INTE
Projektnamn och färgUppgiftspåminnelser
Vald vySlutförda uppgifter och arkiverade avsnitt
Valda alternativ för sortering, gruppering eller filtreringProjekt- och uppgiftskommentarer
Aktiva avsnitt, uppgifter och underuppgifter (med respektive förfallodatum, prioriteringar och etiketter)Favoriter. Lägg till projektet som favorit.
Delningsinställningar: ett duplicerat projekt är förinställt som privat. Du kan dela det senare
Underprojekt: du kan duplicera dem individuellt på samma sätt som huvudprojekt

Det är lätt att när som helst byta namn på ett duplicerat projekt.

Duplicera ett projekt

1. Gå till din projektlista och klicka på ikonen med tre punkter till höger om projektnamnet.
  2. Välj Duplicera.
  3. Klicka på Öppna för att öppna det duplicerade projektet.
  4. Ändra namn på ett projekt.

Snabbtips

Om du redan jobbar på ett projekt, så kan du klicka på ikonen med tre punkter längst upp till höger och välja Duplicera för att duplicera projektet.

Vanliga frågor

Nej, du kan endast duplicera ett projekt åt gången.

Nej. Dina två projekt kommer att vara två enskilda projekt utan koppling till varandra.