Ladda ned en statisk vy av ett Todoist-projekt

• Gratis
  • Pro
  • Business

Om du behöver ladda ned eller dela en statisk vy av ett projekt med en medarbetare, så kan du spara projektet som en .ICS-fil på din dator.

Ladda ned en statisk vy av alla Todoist-projekt

1. Logga in på Todoist på https://todoist.com.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Välj Integrationer.
  4. Välj Outlook. Du behöver inte ha ett Outlook-konto eller installera Outlook på din enhet för att kunna slutföra det här steget.

Ladda ned en statisk vy av ett projekt

1. Logga in på Todoist på https://todoist.com.
  2. Öppna projektet och klicka på ikonen med tre punkter.
  3. Välj Projektkalenderflöde.
  4. Välj Outlook. Du behöver inte ha ett Outlook-konto eller installera Outlook på din enhet för att kunna slutföra det här steget.