Arkivera ett projekt

• Gratis
  • Pro
  • Business

Om du är klar med ett projekt, så kan du arkivera det för att flytta ut det ut din lista över aktiva projekt.

Snabbtips

Du kan se alla dina arkiverade projekt och ta ut dem från arkivet när som helst.

1. Håll muspekaren över projektnamnet.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter bredvid projektnamnet.
  3. Välj Arkivera i menyn.
  4. Klicka på Arkivera för att bekräfta.

Vanliga frågor

Nej. När du arkiverar ett projekt, så kommer det endast att arkiveras i ditt konto.

Nej, du kan bara arkivera avsnitt och projekt. Istället kan du antingen slutföra eller radera enskilda uppgifter.