Lägg till Todoist i webbläsarens säkerhetslista

• Webben

Lär dig att använda cookies från Todoist på rätt sätt i webbläsaren:

Google Chrome

1. Klicka på ikonen med tre punkter. Detta öppnar menyn.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Välj Integritet och säkerhet.
  4. Klicka på Tredjepartscookies.
  5. Skrolla längst ned och klicka på Lägg till.
  6. Skriv [*.]todoist.com och klicka på Lägg till.
  7. Skriv [*.]cloudfront.net och klicka på Lägg till.
  8. Ladda om Google Chrome.
  9. Logga in på Todoist-kontot på https://todoist.com.

Firefox

1. Öppna Firefoxinställningarna.
  2. På vänstersidan väljer du Sekretess & säkerhet.
  3. Under Kakor och webbplatsdata klickar du på knappen Hanteraundantag…
  4. Skriv https://todoist.com och klicka på Tillåt
  5. Skriv https://cloudfront.net och klicka på Tillåt
  6. Klicka på Spara ändringar
  7. Ladda om Firefox
  8. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.

Safari

I dagsläget går det inte att säkerhetslista tredjepartssidor i Safari. Du kan endast aktivera cookies för varje enskild tredjepartssida som Todoist, eller fullständigt blockera tredjepartscookies.

Läs mer om hur man hanterar cookies i Safari.

Microsoft Edge

I dagsläget går det inte att säkerhetslista tredjepartssidor i Microsoft Edge. Du kan endast aktivera cookies för varje enskild tredjepartssida som Todoist, eller fullständigt blockera tredjepartscookies.

Läs mer om hur och varför Microsoft Edge fungerar på detta sätt.