Hugo met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

Hugo is een web-app die teams toestaat om heel gemakkelijk vergader-notities te nemen en te delen en om deze notities vervolgens om te zetten in concrete acties. Door Hugo met Todoist te integreren kan je de notities van je vergadering met Hugo omzetten naar taken voor je Todoist-account.

De integratie opzetten

1. Log in op de Hugo.
  2. Klik op Account options in de hoek links onderin
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Open de Apps tab.
  5. Scroll naar beneden totdat je Todoist ziet en klik op Enable.
  6. Wanneer je wordt gevraagd om toestemming om toegang te geven tot je Todoist-account, klik op Agree.

De integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Hugo met Todoist kan gebruiken, ga je naar Hugo's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Hugo. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Hugo voor hulp, op help@hugo.team.

Als je Todoist met Hugo niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Log in op de Hugo.
  2. Klik op Account options in de hoek links onderin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Open de Apps tab.
  5. Scroll naar beneden totdat je Todoist ziet en klik op Configure.
  6. Selecteer Disable Todoist.