Flat Tomato met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Flat Tomato is een tijdmanagementapplicatie voor iOS die helpt om afleiding te voorkomen en de tijd die je besteedt aan verschillende activiteiten te volgen. Het maakt gebruik van de pomodoro-methodiek, waarbij je in cycli werkt en regelmatig pauzeert: meestal 25 minuten werken gevolgd door 5 minuten rust.

De integratie opzetten

1. Download de Flat Tomato App via de App Store.

2. Open Flat Tomato en swipe van links naar rechts in het hoofdvenster om het Accounts menu weer te geven.

3. Verbind je Todoist-account.

4. Selecteer in het volgende scherm de taken in elk project om Flat Tomato mee te gebruiken.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het werkt.

Deze integratie wordt beheerd door Flat Tomato. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Flat Tomato voor hulp, op support@flattomato.com.