Een persoonlijk project delen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Heb je een plek nodig om een groot feest te plannen met een vriend, een boodschappenlijst te delen met je partner, of huishoudelijke taken toe te wijzen aan je kinderen? Probeer een project met hen te delen!

Snelle tip

Ben je met collega's over verschillende projecten aan het samenwerken? Zo ja, overweeg dan om een team aan te maken!

Een project delen

Iedereen waar je een project mee deelt zal volledige toegang hebben tot alle informatie, zoals taken, opmerkingen en geüploade bestanden. Zij kunnen in het project nieuwe taken toevoegen, taken toewijzen, taken voltooien, opmerkingen toevoegen en nieuwe bestanden uploaden.

1. Klik met de rechtermuisknop op het project en selecteer Delen.
  2. Typ de naam of het e-mailadres in van de persoon waarmee je het wil delen. Indien de persoon die je uitnodigt geen Todoist-account heeft, zullen ze een e-mail ontvangen met de projectuitnodiging en de optie om een gratis account te registreren.
  3. Klik op Uitnodigen om de uitnodiging(en) te versturen.

Een hoofdproject delen

Als je een hoofdproject met iemand deelt, hebben ze geen automatische toegang tot de subprojecten ervan. Je moet ze voor elk subproject uitnodigen.

Een taak toewijzen

1. In een gedeeld project, klik je op het toewijzen-icoon rechts van de taaknaam.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.
  1. Open een gedeeld project en klik op + Taak toevoegen.
  2. Typ de taaknaam en het +-symbool gevolgd door de naam van deze persoon.
  3. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Snelle tip

Wist je dat je een herinnering voor iemand anders kan instellen? Hier is hoe!

Iemand uit een gedeeld project verwijderen

1. Klik met de rechtermuisknop op het project.
  2. Selecteer Delen in het menu.
  3. Beweeg met de muis over de naam van een gebruiker die je wil verwijderen.
  4. Klik op het prullenbak-icoon naast hun naam.

Veelgestelde vragen

Neen. Dit artikel legt uit waarom.

Ja, maar alleen in een gedeeld project.

Let erop dat je het project met die persoon zal moeten delen voordat je ze een taak toewijst. Als je het project nog niet gedeeld hebt, zal de persoon niet in je lijst staan.