Experimentele functies testen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Probeer je graag nieuwe functies uit? Wil je ons feedback geven en helpen om Todoist nog beter te maken? Word dan lid van onze testgemeenschap!

Je kan hier terecht voor een volledig overzicht van alle functies die momenteel beschikbaar zijn om te testen.

Waarschuwing

Experimentele functies kunnen minder stabiel zijn dan de functies die al officieel aan het publiek zijn gereleased. Dit betekent dat de app kan crashen of dat sommige functies mogelijk niet naar behoren functioneren.

Hoe je experimentele functies inschakelt

Notitie

Experimentele functies synchroniseren automatisch op alle platforms. Dit betekent dat wanneer je experimentele functies op één toestel inschakelt, ze overal waar je Todoist gebruikt gaan opduiken.

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de tab Geavanceerd.
  4. Scroll naar beneden en schakel experimentele functies in.
  5. Klik op Bijwerken.

Zodra je begint met het testen van de experimentele functies, vergeet dan niet om ons te contacteren om feedback, bug reports en suggesties te delen. We waarderen je hulp!

Hoe je experimentele functies uitschakelt

Wil je de experimentele functies in Todoist niet langer testen? Geen probleem! Hier is hoe je de experimentele functies kan uitschakelen:

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de tab Geavanceerd.
  4. Scroll naar beneden en schakel experimentele functies uit.
  5. Klik op Bijwerken.

Veelgestelde vragen

Het beta-programma werd vervangen door experimentele functies! Het werkt nog steeds op dezelfde manier, behalve dat het nu gemakkelijker en sneller is om nieuwe functies op al je toestellen te testen.

Nee, je zal de instructies in dit artikel moeten volgen om toegang te krijgen tot experimentele functies.

Ja, je kan hier de documentatie vinden. Zorg ervoor dat je de Experimentele functies ingeschakeld hebt op je account om de UI-extensies te kunnen beginnen testen.