Een Todoist-project dupliceren

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Als je in je workflow projecten opnieuw wil maken of als je dezelfde takenlijst wil kopiëren en met verschillende mensen wil delen, kan je een project dupliceren.

Wanneer je een project dupliceert, maakt Todoist snel een kopie aan van een bestaand project of subproject. Je zal de woorden Kopie van... zien bij de naam van het project om het van het originele project te onderscheiden, om vergissingen te voorkomen.

Dit is wat er inbegrepen of niet inbegrepen wordt wanneer je een project dupliceert:

INBEGREPENNIET INBEGREPEN
De naam en kleur van het projectTaakherinneringen
Gekozen overzichtVoltooide taken en gearchiveerde secties
Gekozen sorteer-, groepeer- of filter-opties Project- en taakopmerkingen
Actieve secties, taken en subtaken (met respectievelijke deadlines, prioriteiten en labels)Favorieten. Voeg het project toe als een favoriet.
Instellingen voor het delen: een gedupliceerd project is standaard privé. Je kan het later delen.
Subprojecten: deze kan je individueel op dezelfde manier als hoofdprojecten delen.

Van gedupliceerde projecten kan je op elk moment de naam gemakkelijk wijzigen.

Een project dupliceren

1. Klik op het drie stippen-icoon rechts van de naam van het project in je projectenlijst.
  2. Selecteer Dupliceren.
  3. Klik op Open om het gedupliceerde project te openen.
  4. Verander de naam van het project.

Snelle tip

Indien je al in een project aan het werken bent, klik je op het drie stippen-icoon rechts bovenin en selecteer je Dupliceren om het project te dupliceren.

Veelgestelde vragen

Nee, je kan slechts één project tegelijkertijd dupliceren.

Nee, je twee projecten zullen los van elkaar staan.