Een statisch overzicht van een Todoist-project downloaden

• Beginner
  • Pro
  • Business

Als je een statisch overzicht van een project wil downloaden en met medegebruikers wil delen, kan je het project als een .ics-bestand op je computer bewaren.

Een statisch overzicht van alle Todoist-projecten downloaden

1. Log in op Todoist op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Integraties.
  4. Selecteer Outlook. Het is niet vereist om een Outlook-account te hebben, of om Outlook op je toestel te installeren om deze stap te voltooien.

Een statisch overzicht van één project downloaden

1. Log in op Todoist op https://todoist.com.
  2. Open het project en klik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Project agenda-feed.
  4. Selecteer Outlook. Het is niet vereist om een Outlook-account te hebben, of om Outlook op je toestel te installeren om deze stap te voltooien.