Dette er nytt (utkast) – Oppsett og datamaskin – Mai 2024

Finn oppsettet for deg: 20. mai

I tilfelle du gikk glipp av det, har Maler-troppen jobbet hardt med det du kan kalle den neste evolusjonen av maler:Todoist-oppsett! Tenk på et oppsett som en ferdig produktivitetsflyt, som du kan kopiere rett inn i Todoist-en din – like enkelt som du ville lagt til en mal.

Du får alle prosjektene, filtrene og etikettene du trenger for å starte å bruke en produktivitetsarbeidsfly, -metode eller -system med bare et par klikk (eller trykk, du kan nemlig også legge til et oppsett på mobilen).

1. Du finner oppsett i malgalleriet. I sidestolpen (eller navigeringsmenyen) trykker du på + ved siden av Mine prosjekter eller teamnavnet ditt, hvis du har et teamarbeidsområde. Velg Bla i maler for å åpne galleriet.
  2. Ta en titt på de fremhevede oppsettene øverst, eller velg Oppsett-kategorien for å se fler.
  3. Velg et oppsett for å ta en nærmere titt på prosjektene, oppgavene, filtrene og etikettene det inneholder.
  4. I beskrivelsen leser du Om dette oppsettet, eller du kan se videoen for å finne ut mer.
  5. Velg Kopier oppsett for å importere det direkte inn i din Todoist.
  6. Du finner de importerte prosjektene, oppgavene, filtrene og etikettene i kontoen din, i tillegg til instruksjoner som hjelper deg i gang!

Våre favorittoppsett denne måneden

Ikke sikker på hvor du skal starte? Her er tre av favorittoppsettene for måneden:

Amirs oppsett: «Jeg prøver å holde det så enkelt som mulig: Jeg legger bare til oppgaver jeg faktisk ønsker å få gjort.» – Amir

Todoists grunnlegger og toppsjef har brukt denne arbeidsflyten (kalt «Systemist» i godt over et tiår for å få ting gjort, uten at det går ut over egentiden eller familien hans.

Naomis oppsett: «Det er litt uvanlig, men dette oppsettet gjør at jeg ikke føler meg overveldet av oppgavene mine.» – Naomi

Hvis du har sett på YouTube-kanalen vår, er du kjent med innholdsstrategen vår Naomi. Hennes uvanlige Todoist-oppsett (inspirert av Todoist-ambassadør Carl Pullein) er supert for å få oversikt over hva du må gjøre både på kort sikt og lang sikt, uansett hvor mange oppgaver du sjonglerer

Eat the Frog-oppsett: «If it's your job to eat a frog, it's best to do it first thing in the morning.» – Mark Twain

Start hver morgen på en god måte med dette enkle systemet, som lar deg filtrere ut støyen, bryte vanen med å utsette ting, og gjøre fremskritt med det som er viktig hver dag.

Sjekk innom malgalleriet i appen jevnlig, for der kommer det nye oppsett fra Todoist-ambassadørene våre de kommende ukene …

Raskt tips

Ikke sikker på hvilket oppsett som passer for deg? Ta vår berømte quiz om produktivitetsmetoder for å finne ut hvilken metode som fungerer best for dine unike styrker, utfordringer og mål. Vi ruller ut oppsett som er klare for nedlasting for hvert produktivitetstriks i boken, så du kan komme kjapt i gang.

Husk, det er ingen «riktig» måte å bruke Todoist på.

Bruk disse oppsettene som inspirasjon og et startpunkt, men ikke nøl med å legge til, fjerne og bland elementer for å lage et oppsett som passer perfekt for deg.

En pakke med tidsbesparende oppgraderinger til macOS, WIndows og Linux: 17. mai

Gode nyheter for våre datamaskinbrukere! Rui og Seva, vår dynamiske datamaskinduo, er laserfokuserte på å finjustere skrivebordsappene våre til perfeksjon. (Visste du at Todoist er tilgjengelig for macOS, Windows og Linux?) De har kodet mange forskjellige subtile, men virkningsfulle oppgraderinger, som hver bidrar til en jevnere, mer intuitiv opplevelse når du skal administrere alle oppgavene og prosjektene dine på datamaskinen.

Noen av forrige måneds høydepunkter:

Start ved oppstart

Du har nå mulighet til å angi at Todoist starter automatisk når du starter datamaskinen din. Gå til Innstillinger > Avansertog slå bryteren for «Start ved oppstart» på (tilgjengelig for macOS- og Windows-brukere).

Rask navigering via systemfeltet eller menylinjen

Det er enda enklere å navigere i Todoist med snarveiene for rask tilgang – bare bruk macOS-menylinjen eller systemfeltet i Windows og Linux til å hoppe til favorittvisningene dine.

En bedre global Legg til raskt, selv når du er frakoblet

Det å legge til en oppgave fra hvor som helst er enda mer sømløst nå som den globale Legg til raskt-snarveien igjen fungerer uten en internettforbindelse. I tillegg til å gjenopprette muligheten når frakoblet, har vi også fikset et problem som gjør at det å lukke Legg til raskt med Ctrl/Cmd + W fungerer som det skal – uten at du må starte appen på nytt.