Bruk Hugo med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

Hugo er en nettapp som gjør det enklere for team å opprette og dele notater fra møter, i tillegg til å gjøre dem om til handlinger. Ved å integrere Hugo med Todoist, kan du gjøre møtenotater du har tatt med Hugo, om til oppgaver på Todoist-kontoen din.

Sette opp integrasjonen

1. Logg på Hugo.
  2. Klikk på Account options (Konto-alternativer) nederst i venstre hjørne.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Åpne Apps-fanen (Apper).
  5. Bla ned til du finner Todoist og klikk på Enable (Aktiver).
  6. Når du blir bedt om å gi tilgang til Todoist-kontoen din, klikker du på Agree (Godta).

Bruke integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke Hugo med Todoist på, gå til Hugos side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Hugo. Kontakt Hugo-kundestøtten for hjelp på help@hugo.team.

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Hugo, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Logg på Hugo.
  2. Klikk på Account options (Konto-alternativer) nederst i venstre hjørne.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Åpne Apps-fanen (Apper).
  5. Bla ned til du finner Todoist og klikk på Configure (Konfigurer).
  6. Velg Disable Todoist (Deaktiver Todoist).