Bruk Flat Tomato med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Flat Tomato er en app for administrering av tid for iOS. Den hjelper deg med å unngå distraksjoner og spore tiden du bruker på forskjellige aktiviteter. Den bruker Pomodoro-metodelæren, der du jobber i sykluser og tar jevnlige pauser – vanligvis 25 minutter med jobbing og 5 minutter med hvile.

Sette opp integrasjonen

1. Last ned Flat Tomato-appen i App Store.

2. Åpne Flat Tomato og sveip fra venstre til høyre i hovedvinduet for å vise Kontoer-menyen.

3. Koble til Todoist-kontoen din.

4. I det neste vinduet velger du oppgavene i ett eller flere prosjekter som du vil knytte opp mot Flat Tomato.

Ta en titt på videoen nedenfor for å se hvordan det gjøres.

Denne integrasjonen administreres av Flat Tomato. Kontakt Flat Tomato-kundestøtten for hjelp på support@flattomato.com.