Bruk en mal fra todoist.com/templates

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

I stedet for å starte med blanke ark, kan du opprette ditt neste prosjekt ved å bruke en mal fra todoist.com/templates. Velg blant mange forskjellige maler som hjelper deg med å planlegge et møte, designe et produkt, velge nyttårsforsett, med mer.

Obs

Vi jobber for tiden med å legge til støtte for forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, finsk, dansk, norsk og svensk.

Slik lager du et nytt prosjekt ved hjelp av en mal

1. Gå til todoist.com/templates.
  2. Bla gjennom kategoriene for å finne malen du ser etter, eller bruke søkefeltet øverst i venstre hjørne til å søke etter en mal.
  3. Klikk på Bruk mal øverst til venstre.
  4. Bekreft at du ønsker å importere denne malen inn i Todoist ved å trykke på Bruk denne malen nederst. New_Templates.png
  5. Denne malen vil importeres inn i Todoist som et nytt prosjekt.

Raskt tips

Hvis du ikke finner det du trenger på todoist.com/templates, kan du fortelle oss hva du ønsker deg ved å fylle ut denne spørreundersøkelsen. Merk deg også at dersom du har et prosjekt som du bruker ofte, kan du kopiere prosjektet.