Slå på eller av smart datogjenkjenning

• Beginner
  • Pro
  • Business

Smart datogjenkjenning gjenkjenner automatisk, fremhever og legger til forfallsdatoer etter hvert som du skriver dem inn i oppgavenavnet.

Det er den raskeste måten å legge til forfallsdatoer og tilbakevendende forfallsdatoer på i oppgavene dine, men noen ganger er en dato faktisk en del av oppgavenavnet. Eksempel: I «Opprett månedlig rapport», vil «månedlig» fremheves som en tilbakevendende forfallsdato. Ikke bra.

Du kan slå av smart datogjenkjenning i hvert enkelt tilfelle ved å trykke på delete eller tilbaketasten på en datamaskin, eller ved å trykke på det fremhevede ordet på en mobil for at det ikke skal kjennes igjen. Det fremhevede ordet eller frasen vil i stedet blir en del av oppgavenavnet.

Obs

Vi støtter i øyeblikket ikke forfallsdatoer på tsjekkisk og tyrkisk. Beklager! I stedet kan du klikke på planlegg-feltet og skrive inn forfallsdatoen på engelsk.

Hvis du foretrekker å bruke Todoist uten smart datogjenkjenning, kan du deaktivere funksjonen helt. Slik gjør du det:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Åpne Generelt-fanen.
  4. Bla ned tilSmart datogjenkjenning og slå funksjonen eller Av.

Vanlige spørsmål

Ja, det kan du! Når du oppretter eller redigerer en oppgave, er det bare å klikke på Forfallsdatoog skrive inn den tilbakevendende forfallsdatoen din. Avhengig av hvilken plattform du bruker (samt om du oppretter eller redigerer oppgaven direkte, bruker Legg til raskt eller oppgavevisningen) kan dette vises som et kalender-ikon, ordet Forfallsdato eller Ingen dato.