Dele et privat prosjekt

• Beginner
  • Pro
  • Business

Trenger du et sted å planlegge en stor fest med en venn, dele en handleliste med ektefellen din, eller tildele oppgaver til barna dine? Prøv å dele et prosjekt med dem!

Raskt tips

Er du samarbeidspartner med kolleger på tvers av flere prosjekter? Hvis det er tilfelle, bør du vurdere å opprette et team!

Del er prosjekt

Alle du deler et prosjekt med vil ha full tilgang til all informasjonen i prosjektet, som oppgaver, kommentarer og opplastede filer. De kan legge til nye oppgaver, tildele oppgaver, fullføre oppgaver, legge til kommentarer, og laste opp nye filer til prosjektet.

1. Høyreklikk på prosjektet og velg Del.
  2. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil dele med. Hvis personen du inviterer ikke har en Todoist-konto, mottar personen en e-post med en invitasjon til prosjektet, som gir en muligheten til å registrere en gratis konto.
  3. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).

Dele et overordnet prosjekt

Hvis du deler et overordnet prosjekt med noen, får de ikke automatisk tilgang til underprosjektene. Du må i stedet invitere dem til hvert underprosjekt.

Tildele en oppgave

1. I hvilket som helst delt prosjekt klikker du på tildel-ikonet til høyre for oppgavenavnet.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Raskt tips

Du kan tildele flere oppgaver samtidig.

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på + Legg til oppgave.
  2. Skriv hele oppgavenavnet og skriv +-symbolet etterfulgt av navnet deres.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Raskt tips

Visste du at du kan angi en påminnelse for noen andre? Her ser du hvordan!

Fjerne noen fra et delt prosjekt

1. Høyreklikk på prosjektet.
  2. Velg Del fra menyen.
  3. Før pekeren over navnet til brukeren du vil fjerne.
  4. Klikk på søppelkassen ved siden av navnet.

Vanlige spørsmål

Nei. Denne artikkelen forklarer hvorfor.

Ja, men kun i et delt prosjekt.

Merk deg at du må dele prosjektet med personen før du tildeler personen en oppgave. Hvis du ikke allerede har delt prosjektet, vil ikke personen vises på listen med mottakere.