Kopier et Todoist-prosjekt

• Beginner
  • Pro
  • Business

Plattformer

• Nett
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Hvis arbeidsflyten din inkluderer at du oppretter samme prosjekt ofte, eller hvis du vil kopiere og dele den samme oppgavelisten med forskjellige personer, kan du kopiere et prosjekt.

Når du kopierer et prosjekt, lager Todoist raskt en kopi av et eksisterende prosjekt eller underprosjekt. Du vil se ordene Kopi av … lagt til prosjektnavnet, for å hjelpe til med å skille det fra det opprinnelige prosjektet og forhindre feil.

Dette er hva som er inkludert og ikke inkludert når du kopierer et prosjekt:

INKLUDERTIKKE INKLUDERT
Prosjektnavn og fargeOppgavepåminnelser
Velg visningFullførte oppgaver og arkiverte seksjoner
Valgt sortering, gruppering eller filtreringsalternativerProsjekter og oppgavekommentarer
Aktive seksjoner, oppgaver og underoppgaver (med respektive forfallsdatoer, prioriteter og etiketter)Favoritter. Legg til prosjektet som en favoritt.
Innstillinger for deling: Et kopiert prosjekt er privat som standard. Du kan dele det senere.
Underprosjekter: Du kan kopiere dem individuelt på samme måte som overordnede prosjekter.

Du kan enkelt endre navnet til et kopiert prosjekt når som helst.

Kopier et prosjekt

1. I prosjektlisten din klikker du på de tre prikkene til høyre for prosjektnavnet.
  2. Velg Kopier.
  3. Kikk på Åpne for å åpne det kopierte prosjektet.
  4. Endre navnet til prosjektet.

Raskt tips

Hvis du allerede jobber i et prosjekt, klikker du på de tre prikkene øverst til høyre og velger Kopier. Dette vil da kopiere prosjektet.

Vanlige spørsmål

Nei, du kan kun kopiere ett prosjekt om gangen.

Nei. De to prosjektene er separate fra hverandre.