Laste ned en statisk visning av et Todoist-prosjekt

• Beginner
  • Pro
  • Business

Hvis du trenger å laste ned og dele en statisk visning av et prosjekt med samarbeidspartnere, kan du lagre prosjektet som en .ICS-fil på datamaskinen din.

Laste ned en statisk visning av alle Todoist-prosjekter

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Integrasjoner.
  4. Velg Outlook. Det er ikke nødvendig å ha en Outlook-konto eller installere Outlook på enheten din for å fullføre dette trinnet.

Last ned en statisk visning av ett enkelt prosjekt

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com.
  2. Åpne prosjektet og klikk på de tre prikkene.
  3. Velg Kalender-feed for prosjekt.
  4. Velg Outlook. Det er ikke nødvendig å ha en Outlook-konto eller installere Outlook på enheten din for å fullføre dette trinnet.