HourStackin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

HourStack on aikataulutussovellus, jonka avulla sinä ja tiimisi voitte seurata aikaa ja allokoida resursseja. Määritä aikaresurssit Todoist-tehtäviin ja seuraa kuhunkin tehtävään käytettyä aikaa.

Integraation määrittäminen

1. Luo HourStack-tili.
  2. Avaa ja integroi HourStack Todoistiin.
  3. Klikkaa Todoistin Add integration -painiketta. Näkyviin tulee kehote myöntää HourStackille valtuutus käyttää tilisi tietoja.

Integraation käyttäminen

Varaa aikaa vetämällä tehtäviä oikealla olevasta Todoist-paneelista. Muuta tehtävien kokoa muuttaaksesi niiden kestoa nopeasti.

Voit seurata aikaa klikkaamalla tämän päivän tehtävää ja klikkamaalla sitten Start.

Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta Todoist-integraation yläpalkissa. Vaihtoehtoja on useita:

• Valitse, haluatko nähdä kaikki tämän päivän vai seuraavan seitsemän päivän tehtävät.
  • Valitse, haluatko tarkastella tehtäviä projekti-, suodatin- tai tunnistenäkymästä.

Huomautus

Näet, kun olet delegoinut tehtävän Todoistista (se muuttuu harmaaksi). Näin sinun ei tarvitse vetää sitä uudelleen viikollesi, koska se on jo määritetty.

Integraation poistaminen

1. Avaa Integraatiot-välilehti.
  2. Klikkaa HourStack-integraation vieressä olevaa X-kuvaketta.
  3. Vahvista klikkaamalla OK.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia HourStack-integraation käytössä, ota yhteyttä HourStack-tukitiimiin saadaksesi apua.