Google-Kalenteri (vanha) -integraation poistaminen päällekkäisyyksien estämiseksi

Saatavilla

• Beginner
  • Pro
  • Business

Jos olet jossain vaiheessa määrittänyt Google Kalenteri (vanha) -integraation, suosittelemme poistamaan sen ennen uuden, tehokkaamman Kalenteri-integraation määrittämistä ja hyödyntämistä. Tämä auttaa ehkäisemään päällekkäisiä merkintöjä, jotta voit nauttia sujuvammasta ja tehokkaammasta tavasta hallita aikaasi.

Huomautus

Et voi poistaa vanhaa Google Kalenterin integraatiota iOS:n ja Androidin Todoistissa. Kirjaudu sisään osoitteessa todoist.com verkkoselaimella poistaaksesi integraation.

Vaihe 1: Katkaise yhteys integraatioon

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa Inegraatiot-välilehteä.
  5. Klikkaa Google Kalenteri (vanha) -kohdassa Katkaise yhteys integraatioon -painiketta.
  6. Vahvista klikkaamalla Katkaise yhteys.

Vaihe 2: Poista tällä integroinnilla luodut Todoist-tehtävät ja Google-kalenterin tapahtumat

Kun poistat Todoistin ja Google Kalenterin välisen integroinnin, Google Kalenterissa ja Todoist-tililläsi luodut tehtävät ja tapahtumat näkyvät edelleen. Voit poistaa sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen https://todoist.com.
  2. Siirry projektiin, johon Google Kalenterin tapahtumasi on synkronoitu. Jos et ole varma, mikä projekti on synkronoitu, etsi synkronoitu Todoist-tehtävä Google-kalenterissasi ja hae kyseinen tehtävä Todoistissa.
  3. Joukkovalitse ja poista kaikki Google Kalenterista synkronoidut tehtävät.
  4. Avaa Google Kalenteri.
  5. Klikkaa Omat kalenterit -kohdan alapuolelta kalenterin vieressä olevaa X-painiketta, joka on luotu integraation määrityksen yhteydessä, oletuksena nimeltään Todoist.
  6. Vahvista, että haluat poistaa kalenterin valitsemalla Poista kalenteri.
  1. Kirjaudu sisään osoitteeseen https://todoist.com.
  2. Siirry projektiin, johon Google Kalenterin tapahtumasi on synkronoitu. Jos et ole varma, mikä projekti on synkronoitu, etsi synkronoitu Todoist-tehtävä Google-kalenterissasi ja hae kyseinen tehtävä Todoistissa.
  3. Joukkovalitse ja poista kaikki Google Kalenterista synkronoidut tehtävät.
  4. Avaa Google Kalenteri.
  5. Oma kalenterit -kohdassa poista valinta kaikista kalentereista paitsi kalenterista, joka on synkronoitu Todoist-tilisi kanssa. Tämä estää tehtävien vahingossa poistamisen muista kalentereista.
  6. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella jokaista Todoistista synkronoitua tapahtumaa ja valitse Poista. Toista tämä vaihe kaikille tapahtumille, jotka on synkronoitu Todoist-projektistasi.

Jos sinulla on jo integrointi Google Kalenterin ja Todoist-projektin välillä ja olet synkronoinut projektin uudelleen toiseen Google Kalenteriin, edellisen Google Kalenterin tapahtumat eivät siirry uudempaan kalenteriin.

Sen sijaan tehtävät näkyvät uusina ja identtisinä tapahtumina uudessa kalenterissa.

Kun olet synkronoinut tehtävät, siirry edelliseen Google Kalenteriin. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella jokaista projektista synkronoitua tapahtumaa ja valitse Poista. Toista tämä vaihe kaikille muille tapahtumille.

Uuden Kalenteri-integraation määrittäminen

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, et kohtaa enää vanhan integraation aiheuttamia konflikteja tai päällekkäisiä merkintöjä. Nyt voit määrittää uuden Kalenteri-integraation ja nauttia sujuvammasta ja vakaammasta kalenterikokemuksesta.