Flat Tomaton käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Flat Tomato on ajanhallintasovellus iOS:lle, joka auttaa sinua välttämään häiriötekijöitä ja seuraamaan asioihin kulutettua aikaa. Se hyödyntää Pomodoro-menetelmää, jossa työskentelet sykleissä ja pidät säännöllisiä taukoja: yleensä 25 minuuttia työtä ja sitten 5 minuuttia lepoa.

Integraation määrittäminen

1. Lataa Flat Tomato -sovellus App Storesta.

2. Avaa Flat Tomato ja pyyhkäise vasemmalta oikealle pääikkunassa avataksesi Accounts-valikon.

3. Yhdistä Todoist-tilisi.

4. Valitse seuraavassa ikkunassa minkä tahansa projektien tehtävät, joiden parissa haluat työskennellä Flat Tomaton kanssa.

Katso alla oleva video nähdäksesi, miten se toimii.

Tätä integraatiota hallinnoi Flat Tomato. Ota yhteyttä Flat Tomaton tukitiimiin saadaksesi apua osoitteessa support@flattomato.com.