Jaetun projektin jakaminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Tarvitsetko paikkaa, jossa voit suunnitella suuria juhlia ystäväsi kanssa, jakaa päivittäistavaraluettelon puolisosi kanssa tai antaa askareita lapsillesi? Kokeile jakaa projekti heidän kanssaan!

Pikavinkki

Teetkö yhteistyötä kollegoiden kanssa useissa projekteissa? Jos näin on, harkitse tiimin luomista!

Projektin jakaminen

Kaikilla, joiden kanssa jaat projektin, on täysi pääsy kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja ladattuihin tiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida tehtäviä, suorittaa tehtäviä, lisätä kommentteja ja ladata uusia tiedostoja projektiin.

1. Klikkaa projektia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Jaa.
  2. Kirjoita sen henkilön nimi tai sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa. Jos kutsumallasi henkilöllä ei ole Todoist-tiliä, hän saa projektikutsun, jossa on mahdollisuus luoda ilmainen tili.
  3. Lähetä kutsu(t) klikkaamalla Kutsu.

Pääprojektin jakaminen

Jos jaat pääprojektin jonkun kanssa, hänellä ei ole automaattisesti pääsyä sen aliprojekteihin. Sinun on sen sijaan kutsuttava heidät jokaiseen aliprojektiin.

Delegoi tehtävä

1. Missä tahansa jaetussa projektissa klikkaa tehtävän nimen oikealla puolella olevaa delegointikuvaketta.
  2. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.

Pikavinkki

1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja klikkaa + Lisää tehtävä.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja kirjoita +-symboli ja sen jälkeen jäsenen nimi.
  3. Valitse jäsenen nimi pudotusvalikosta.

Pikavinkki

Tiesitkö, että voit asettaa muistutuksen jollekin toiselle? Toimi näin!

Jäsenen poistaminen jaetusta projektista

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella projektia.
  2. Valitse valikosta Jaa.
  3. Vie osoitin poistettavan käyttäjän nimen päälle.
  4. Klikkaa heidän nimensä vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

UKK

Ei. Tämä artikkeli selittää miksi.

Kyllä, mutta vain jaetuissa projektissa.

Huomaa, että sinun on jaettava projekti kyseisen henkilön kanssa ennen kuin delegoit hänelle tehtävän. Jos et ole vielä jakanut projektia, henkilö ei näy vastuuhenkilöluettelossasi.