Navigoi nopeammin komentovalikon ja näppäimistön avulla

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Verkkoversio
  • macOS
  • Windows 10

Muokkaa ja selaa tehtäväluetteloasi koskematta hiirtäsi tehokkaan näppäimistönavigoinnin, pikavalintojen ja komentovalikon avulla.

Pikavinkki

Saat täydellisen yleiskatsauksen käytettävissä olevista pikavalinnoista napauttamalla kysymysmerkkinäppäintä avataksesi pikanäpäppäinluettelon tai käyttämällä komentovalikkoamme (⌘+ K tai Ctrl + K).

Todoistissa liikkuminen näppäimistöllä

Voit käyttää näppäimistöäsi seuraaviin tarkoituksiin:

• Siirry nopeasti tehtävästä toiseen nuoli alas -näppäimellä (tai J) ja nuoli ylös -näppäimellä (tai K).
  • Suorita toimintoja, kuten valitseminen (X), muokkaaminen (⌘ + E tai Ctrl + E), kommentoiminen (C), ajoittaminen (T) tai tehtävän avaaminen (Enter) ja paljon muuta.
  • Suorita tehtävä käyttämällä E.

Taulunäkymässä voit siirtyä tehtävien välillä eri osioista vasemmalta oikealle vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimellä.

Käytä Sarkain-näppäintä liikkuaksesi sovelluksen läpi päästäksesi tehtävän eri osiin tai siirtyäksesi taaksepäin Shift + Sarkain.

• Koti (H).
  • Tänään (G sitten T).
  • Tulevat (G sitten U).
  • Projektit (G sitten P).
  • Tunnisteet (G sitten L).
  • Ilmoitukset (O sitten N).
  • Asetukset (O sitten S).
  • Suodattimet ja tunnisteet (G sitten V).

Mikä on komentovalikko?

Komentovalikon avulla voit etsiä ja käyttää kaikkia näitä pikavalintoja. Ajattele sitä keskeisenä toimintakeskuksena Todoistissa, jonka avulla voit navigoida, lisätä ja muokata pelkästään näppäimistöllä.

Löydät paljon yksittäisiä kirjaimia ja yhdistelmänäppäinkomentoja, jotka ovat nopeampia kuin hiiren käyttäminen esimerkiksi tehtävän suorittamiseen, tietyn projektin löytämiseen tai yksinkertaisesti kotinäkymään palaamiseen.

Pikavinkki

Etsitkö tiettyä toimintoa? Hae kirjoittamalla komentovalikkoon, niin luettelo kaventaa käytettävissä olevia toimintoja. Selaa vaihtoehtoja alanuoli- ja ylänuolinäppäimellä ja valitse painamalla Enter.

Komentovalikkoon siirtyminen

Kirjoita vain ⌘ + K macOS:ssä tai Ctrl + K Windowsissa.

Pikavinkki

Saat lisätietoja tutustumalla artikkeleihimme näppäimistön pikavalinnoista ja haun käyttämisestä.