Kokeellisten ominaisuuksien testaaminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Pidätkö uusien ominaisuuksien kokeilemisesta? Haluatko antaa palautetta ja auttaa tekemään Todoistista entistä paremman? Liity testausyhteisöömme!

Klikkaamalla tätä saat yleiskatsauksen kaikista tällä hetkellä testattavissa olevista ominaisuuksista.

Varoitus

Kokeelliset ominaisuudet voivat olla vähemmän vakaita kuin virallisesti julkistetut ominaisuudet. Tämä tarkoittaa, että sovellus saattaa kaatua tai jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla.

Kokeellisten ominaisuuksien käyttöönotto

Huomautus

Kokeelliset ominaisuudet synkronoidaan automaattisesti kaikilla alustoilla. Tämä tarkoittaa, että jos otat kokeelliset ominaisuudet käyttöön yhdelle laitteelle, ne näkyvät kaikkialla muualla, missä käytät Todoistia.

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Lisäasetukset-välilehti.
  4. Vieritä alareunaan ja kytke kokeelliset ominaisuudet päälle.
  5. Klikkaa Päivitä.

Kun olet aloittanut kokeellisten ominaisuuksien testaamisen, muista ottaa meihin yhteyttä antaaksesi palautetta, kertoaksesi virheistä ja ehdotuksia. Arvostamme apuasi!

Kokeellisten ominaisuuksien poistaminen käytöstä

Etkö halua enää testata kokeellisia ominaisuuksia? Ei ongelmaa! Näin voit poistaa kokeelliset ominaisuudet käytöstä:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Lisäasetukset-välilehti
  4. Vieritä alaosaan ja poista kokeelliset ominaisuudet käytöstä.
  5. Klikkaa Päivitä.

UKK

Beetaohjelma on korvattu kokeellisilla ominaisuuksilla! Se toimii edelleen samalla tavalla, paitsi että nyt on helpompaa ja nopeampaa testata uusia ominaisuuksia kaikilla laitteillasi.

Ei, sinun on noudatettava tämän artikkelin ohjeita käyttääksesi kokeellisia ominaisuuksia.

Kyllä, löydät dokumentaation täältä. Varmista, että olet ottanut kokeelliset ominaisuudet käyttöön tililläsi, jotta voit aloittaa käyttöliittymälaajennusten testauksen.