Todoist-projektin monistaminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Jos työnkulkuun kuuluu projektien uudelleenluominen tai jos haluat kopioida ja jakaa saman tehtäväluettelon eri ihmisten kanssa, voit monistaa projektin.

Kun monistat projektin, Todoist luo kopion mistä tahansa olemassa olevasta projektista tai aliprojektista. Monistettu projekti on nimetty Projektin [projektin nimi] kopio, mikä auttaa erottamaan sen alkuperäisestä projektista ja välttämään virheet.

Seuraavassa kerrotaan, mitä sisällytetään ja mitä ei sisällytetä projektia kopioitaessa:

SISÄLLYTETÄÄNEI SISÄLLYTETÄ
Projektin nimen ja värinTehtävämuistutukset
Valittu näkymäSuoritetut tehtävät ja arkistoidut osiot
Valitut lajittelu-, ryhmittely- tai suodatusvaihtoehdotProjektin ja tehtävän kommentit
Aktiiviset osiot, tehtävät ja alitehtävät (eräpäivillä, prioriteeteilla ja tunnisteilla)Suosikit. Lisää projekti suosikiksi.
Jakamisasetukset: monistettu projekti on oletusarvoisesti yksityinen. Voit jakaa sen myöhemmin.
Aliprojektit: voit monistaa ne erikseen samalla tavalla kuin pääprojektit.

Voit helposti muuttaa monistetun projektin nimen milloin tahansa.

Projektin monistaminen

1. Klikkaa projektiluettelossasi kolmen pisteen kuvaketta projektin nimen oikealla puolella.
  2. Valitse Monista.
  3. Klikkaa Avaa avataksesi monistetun projektin.
  4. Muuta projektin nimi.

Pikavinkki

Jos työskentelet jo projektissa, klikkaa kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Monista projektin monistamiseksi.

UKK

Ei ole, voit monistaa vain yhden projektin kerrallaan.

Ei. Projektisi ovat erillisiä toisistaan.