Staattisen näkymän lataaminen yksittäisestä projektista

• Beginner
  • Pro
  • Business

Jos sinun on ladattava ja jaettava staattinen näkymä projektista yhteiskäyttäjien kanssa, voit tallentaa projektin .ICS-tiedostona tietokoneellesi.

Staattisen näkymän lataaminen kaikille Todoist-projekteille

1. Kirjaudu sisään Todoistiin osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Integraatiot.
  4. Valitse Outlook. Tämän vaiheen suorittaminen ei edellytä Outlook-tilin omistamista tai Outlookin asentamista laitteellesi.

Lataa staattinen näkymä yksittäisestä projektista

1. Kirjaudu sisään Todoistiin osoitteessa https://todoist.com.
  2. Avaa projekti ja klikkaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Projektin kalenterisyöte.
  4. Valitse Outlook. Tämän vaiheen suorittaminen ei edellytä Outlook-tilin omistamista tai Outlookin asentamista laitteellesi.