Todoist lisääminen selaimen turvalliseen luetteloon

• Verkkoversio

Opi käyttämään evästeitä oikein verkkoselaimen Todoistin kanssa:

Google Chrome

1. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta. Tämä avaa valikon.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus.
  4. Klikkaa Kolmannen osapuolen evästeet.
  5. Vieritä alas ja klikkaa Lisää.
  6. Kirjoita [*.]todoist.com ja klikkaa Lisää.
  7. Kirjoita [*.]cloudfront.net ja klikkaa Lisää.
  8. Lataa Google Chrome uudelleen.
  9. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.

Firefox

1. Avaa Firefoxin asetukset.
  2. Valitse vasemmalta Tietosuoja ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Evästeet ja sivustotiedot -kohdassa Hallinnoi poikkeuksia… -painiketta.
  4. Kirjoita https://todoist.com ja klikkaa Salli.
  5. Kirjoita https://cloudfront.net ja klikkaa Salli.
  6. Klikkaa Tallenna muutokset.
  7. Lataa Firefox uudelleen.
  8. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.

Safari

Tällä hetkellä et voi sallia kolmannen osapuolen sivustoja Safarissa. Voit vain aktivoida evästeet jokaiselle kolmannen osapuolen sivustolle, kuten Todoistille, tai kokonaan estää kolmannen osapuolen evästeet.

Lue lisää evästeiden hallinnasta Safarissa.

Microsoft Edge

Tällä hetkellä et voi sallia kolmannen osapuolen sivustoja Microsoft Edgessä. Voit vain aktivoida evästeet jokaiselle kolmannen osapuolen sivustolle, kuten Todoistille, tai kokonaan estää kolmannen osapuolen evästeet.

Lue lisää siitä, miten ja miksi Microsoft Edge toimii näin.