Kladde til Nyt på Todoist - Opsætninger og desktop - Maj 2024

Find den opsætning, der passer til dig: 20. maj

Hvis du skulle være gået glip af det, har Skabelonholdet arbejdet hårdt på, hvad du kan kalde den næste evolution af skabeloner:Todoist-opsætninger! Tænk på en opsætning som produktivitet, der er gjort klar på forhånd, som du kan kopiere direkte ind i dit Todoist, lige så nemt som du ville tilføje en skabelon.

Du vil få alle de projekter, filtre og etiketter, du skal bruge for at komme i gang med en produktivitetsarbejdsgang, -metode eller -system med blot et par klik (eller tryk – du kan også tilføje en opsætning på mobilen).

1. Du kan finde opsætninger i skabelongalleriet. I sidebjælken (eller navigationsmenuen på mobilen) skal du trykke på + -tegnet ud for Mine projekter eller dit teamnavn, hvis du har et teamarbejdsrum. Vælg Gennemse skabeloner for at åbne galleriet.
  2. Tag et kig på de fremhævede opsætninger øverst, eller vælg kategorien Opsætninger for at se mere.
  3. Vælg en opsætning for at se nærmere på de projekter, opgaver, filtre og etiketter, den indeholder.
  4. I beskrivelsen kan du læse Om denne opsætning eller se videoen for at lære mere.
  5. Vælg Kopier opsætning for at importere direkte til dit Todoist.
  6. Du finder de importerede projekter, opgaver, filtre og etiketter på din konto sammen med instruktioner, der hjælper dig i gang!

Vores favoritopsætninger denne måned

Er du i tvivl om, hvor du skal begynde? Her er 3 af vores favoritopsætninger denne måned:

Amirs opsætning"Jeg forsøger at holde det så enkelt som muligt: Jeg tilføjer kun handlingsrettede opgaver, som jeg faktisk ønsker at få udført." – Amir

Todoists grundlægger og CEO har brugt denne arbejdsgang (kaldet "Systemist") i over et årti til at få tingene gjort uden at det går ud over tiden til sig selv og sin familie.

Naomis opsætning"Den er en smule usædvanlig, men denne opsætning får mig til at føle mig meget mindre overvældet af mine opgaver." – Naomi

Hvis du har set vores YouTube-kanal, er du bekendt med vores indholdsstrateg, Naomi. Hendes ukonventionelle Todoist-opsætning (inspireret af Todoist-ambassadør Carl Pullein) er fantastisk til at få et billede af, hvad du skal gøre på kort og lang sigt, uanset hvor mange opgaver du jonglerer med.

Eat the Frog-opsætning“Hvis det er dit job at spise en frø, er det bedst at gøre det først om morgenen.” – Mark Twain

Start hver morgen rigtigt med dette enkle system til at skære igennem støjen, bryde vanen med at udsætte ting og gøre fremskridt på det, der er vigtigt hver dag.

Hold øje med skabelongalleriet i appen for nye opsætninger fra vores Todoist-ambassadører i de kommende uger…

Kvik-tip

Er du i tvivl om, hvilken opsætning der passer til dig? Tag vores berømte quiz om produktivitetsmetoder for at finde ud af, hvilken metode der fungerer bedst baseret på dine unikke styrker, udfordringer og mål. Vi udruller opsætninger til download til ethvert produktivitetstrick i bogen, så du nemt kan komme i gang.

Husk, at der ikke er én "rigtig" måde at bruge Todoist på.

Brug disse opsætninger som inspiration og et udgangspunkt, men tøv ikke med at tilføje, fjerne og blande elementer for at skabe en opsætning, der passer til dig.

Et bundt tidsbesparende desktop-opgraderinger til macOS, Windows & Linux: 17. maj

Godt nyt til vores desktopbrugere! Rui og Seva, vores dynamiske desktop-duo, er laser-fokuserede på at forfine vores desktop-apps til perfektion. (Vidste du, at Todoist er tilgængeligt til macOS, Windows og Linux?) De har lavet alle mulige subtile, men alligevel virkningsfulde opgraderinger, der hver især bidrager til en jævnere, mere intuitiv oplevelse, når du administrerer alle dine opgaver og projekter på din computer.

Nogle af sidste måneds højdepunkter:

Kør ved opstart

Du har nu mulighed for at indstille Todoist til at starte automatisk, når du starter din computer op. Bare gå til Indstillinger > Advancerede og slå "Kør ved opstart" til (tilgængeligt for macOS- og Windows-brugere).

Hurtig navigation via din systembakke eller menulinje

Det er endnu nemmere at navigere i Todoist med genveje til hurtig adgang – brug blot macOS-menulinjen eller systembakkemenuen på Windows og Linux for hurtigt at hoppe til dine yndlingsvisninger.

En bedre global Kvik-tilføj, selv når du er offline

Det er endnu mere problemfri at tilføje en opgave hvor som helst, nu hvor den globale Kvik-tilføj-genvej igen fungerer uden internetforbindelse. Ud over at gendanne offline-funktioner, har vi også løst et problem, så lukning af Kvik-tilføj ved hjælp af Ctrl/Cmd + W nu fungerer korrekt uden at skulle genstarte appen.