Brug Zapier sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Zapier er et automatiseringsværktøj, der giver dig mulighed for at oprette arbejdsgange mellem dine forskellige apps og tjenester. Ved at integrere Zapier med Todoist kan du linke Todoist til over 500 forskellige apps som fx Evernote, Google Kalender og Twitter.

Du kan også oprette "zaps" til fx at gemme færdige opgaver i Evernote, tilføje opgaver til Google Kalender, synkronisere opgaver fra Podio til Todoist med mere.

Udforsk og opret dine Todoist-zaps på Zapbooks Todoist-side.

Konfigurer integrationen

1. Åbn https://zapier.com/zapbook/todoist.
  2. Klik på knappen Connect Todoist to 5,000+ Apps.
  3. Opret Todoist-triggeren. Du bliver bedt om at forbinde din Todoist-konto og give Zapier tilladelse til at tilgå data fra din konto. For at fortsætte skal du gå videre med tilladelse.

Brug af integrationen

Der kræves ingen yderligere handlinger. Integrationen vil fungere helt automatisk.

Integrering med Google Services

Hvis du bruger Zapier til at sende data fra Google-tjenester til Todoist, sørger vi for, at de data, du deler fra Google-tjenester, er sikre. Du kan læse følgende Google API-bekendtgørelse for yderligere oplysninger.

Kendte problemer med integrationen

Ny opgave efter forespørgsel opfanger ikke mine tilbagevendende opgaver

Desværre vil tilbagevendende opgaver kun udløse denne trigger første gang, de ses. Alle fremtidige forekomster af denne opgave vil ikke udløse integrationen. Desværre er der i øjeblikket ikke en måde at udløse på tilbagevendende opgaver.

FAQ

Denne integration administreres af Zapier. Kontakt Zapiers support-team for hjælp.