Brug PomoDone sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

PomoDone er en app til tidsmåling og er tilgængelig på alle platforme.

Med denne integration kan du bruge Pomodoro-metoden til alle dine Todoist-opgaver. Desuden kan du dele dine PomoDone-tidslogger med dine teammedlemmer eller eksportere dem, når du ønsker det.

Konfigurering af integrationen

1. Log ind på https://my.pomodoneapp.com/.
  2. Under "Connect Integration" klikker du på Todoist-logoet.
  3. Hvis du ikke er logget ind på Todoist på web, skal du logge ind på din konto.
  4. Hold markøren over et vilkårligt projekt eller filter, du ønsker at tilføje, og klik på Føj til PomoDoneApp.
  5. (Valgfrit) Under Indstillinger kan du tilpasse integrationen ved at markere afkrydsningsfelterne ud for hver mulighed.

Det var det! Din forbindelse gemmes automatisk efter hver ændring, du foretager på denne side.

Brug af integrationen

Start Pomodoro-timeren for en vilkårlig opgave, du har synkroniseret med PomoDone.

I visningen af Pomodoro-timeren kan du:

• Pause timeren med Pauseknappen
  • Stoppe timeren med Stop-knappen
  • Skifte til en anden opgave ved at trykke på Switch task (når du skifter opgave, får du også muligheden for at udføre den opgave, du lige arbejdede på)
  • Åbne opgaven i Todoist ved at trykke på Todoist-ikonet øverst til højre
  • Udføre opgaven i PomoDone og Todoist ved at trykke på Done (denne indstilling er kun tilgængelig, når timeren er stoppet)

Kvik-tip

For mere information om, hvordan du bruger alle PomoDones funktioner kan du besøge PomoDones FAQ-side.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist med PomoDone, kan du fjerne integrationen på denne måde:

1. Log ind på https://my.pomodoneapp.com/.
  2. Til højre for Customize Todoist skal du klikke på Remove.
  3. Klik på OK i browser-pop-uppen.

Denne integration administreres af PomoDone. Kontakt PomoDones support-team for hjælp.