Brug Outlook sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Hold din Outlook-indbakke ryddelig ved at omdanne dine e-mails til Todoist-opgaver, som du kan arbejde på senere. Lær, hvordan du opsætter, bruger og fjerner tilføjelsesprogrammet til Outlook.

Systemkrav

For at bruge Outlook-tilføjelsesprogrammet skal du oprette en e-mailkonto med en af ​​følgende understøttede Microsoft-tjenester:

• Outlook.com
  • Live.com
  • Hotmail.com
  • Office 365 e-mailkonti
  • Cloud-aktiverede Microsoft Exchange-konti

Hvis din e-mailkonto ikke er hostet på nogen af ​​disse understøttede tjenester, fungerer integrationen ikke. Som et alternativ til at bruge denne integration, kan du videresende indgående e-mails som opgaver eller kommentarer til Todoist.

For at Todoist til Outlook kan fungere problemfrit, skal du kontrollere, at din computer kører på et af følgende operativsystemer:

• Windows: Outlook 2019 eller nyere
  • macOS: Outlook 2016 eller nyere

Hvis du bruger en ældre version af Outlook, skal du åbne en webbrowser og logge ind på din Outlook-konto for at bruge tilføjelsesprogrammet.

Konfigurer Outlook-tilføjelsesprogrammet

Advarsel

Hvis du bruger en virksomheds Outlook-konto, skal du kontrollere, om din administration har aktiveret webtilføjelser. Hvis tilføjelsesprogrammer er deaktiveret, eller du bruger en personlig IMAP- eller POP3-e-mailkonto, fungerer integrationen ikke.

1. Log ind med din Microsoft Outlook-konto.
  2. Åbn en e-mail.
  3. Klik på Appikonet øverst til højre i e-mailen.
  4. Vælg Hent tilføjelsesprogrammer.
  5. Søg efter Todoist.
  6. Klik på Tilføj for at installere tilføjelsesprogrammet.
  7. Klik på Fortsæt.

Opret en opgave med Outlook-tilføjelsesprogrammet

Der er to måder at oprette opgaver med Outlook-tilføjelsesprogrammet:

Føj en opgave til din Indbakke

1. Åbn e-mailen.
  2. Klik på Apps øverst til højre i e-mailvisningen.
  3. Klik på Tilføj til Todoist-indbakke. Dette tilføjer e-mailen som en opgave til din Indbakke.

Tilføj en opgave til et hvilket som helst Todoist-projekt

1. Åbn e-mailen.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i e-mailvisningen.
  3. Scroll ned til Todoist-ikonet.
  4. Klik på Føj til Todoist.

Hvis du bliver bedt om at logge ind på din Todoist-konto, skal du klikke på Log indTillad.

5. Indtast et navn til din opgave, tildel en forfaldsdato, et projekt, etiketter og prioritetsniveau.

Bemærk

Det er ikke muligt at tilføje et forfaldstidspunkt eller opgavevarighed med tilføjelsesprogrammet.

6. Klik på Tilføj opgave. Dette føjer opgaven til dit valgte projekt.

Fjern Outlook-tilføjelsesprogrammet

1. Åbn en webbrowser.
  2. Log ind med din Outlook-konto.
  3. Åbn en e-mail.
  4. Klik på ikonet med tre prikker øverst i e-mailvisningen.
  5. Klik på Hent tilføjelsesprogrammer.
  6. Klik på Mine tilføjelsesprogrammer i venstre side.
  7. Klik på ikonet med tre prikker under Todoist-ikonet.
  8. Klik på Fjern.

Tilbagekald tilladelser til at få adgang til din Microsoft-konto

Metoden til at tilbagekalde tilladelser afhænger af din Microsoft-kontotype.

Hvis du tilbagekalder tilladelser til Outlook-tilføjelsesprogrammet, vil du ikke kunne bruge integrationen, før du giver tilladelse til at tilgå dine oplysninger igen.

Kontakt os

Hvis du har problemer med at konfigurere eller bruge Todoist til Outlook-tilføjelsesprogrammet, bedes du kontakte os. Vi—Dermot, Sergio, Omar og resten af ​​CX-teamet—er ivrige efter at hjælpe!