Brug Flat Tomato sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS

Flat Tomato er en tidsstyringsapp til iOS, der hjælper dig med at undgå forstyrrelser og måler den tid, du bruger på forskellige aktiviteter. Den bruger Pomodoro-metoden, hvor du arbejder i cyklusser og tager regelmæssige pauser: normalt 25 minutters arbejde og derefter 5 minutters hvile.

Konfigurering af integrationen

1. Download Flat Tomato-appen i App Store.

2. Åbn Flat Tomato og swipe fra venstre mod højre i hovedvinduet for at få vist menuen Konti.

3. Forbind din Todoist-konto.

4. I det næste vindue skal du vælge opgaver fra de projekter, du ønsker at arbejde på med Flat Tomato.

Se videoen nedenfor for at se, hvordan det gøres.

Denne integration administreres af Flat Tomato. Kontakt venligst Flat Tomatos support-team på support@flattomato.com for hjælp.