Brug Beeminder sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Beeminder er en app, der måler fremskridt på dine mål på Android og iOS.

Med denne integration kan du måle Todoist-opgaver i Beeminder og sikre, at du når dine mål.

Konfigurering af integrationen

1. Log ind på Beeminder.
  2. Klik på TodoistBeeminders hjemmeside.
  3. Klik på knappen Connect to Todoist .
  4. I det nye vindue, der åbnes, skal du klikke på Agree for at give Beeminder tilladelse til at få adgang til dine Todoist-data.
  5. Derefter skal du definere, hvor meget du vil forpligte dig til ved at vælge, hvor mange opgaver du vil udføre pr. dag, uge, måned eller år.
  6. (Valgfrit) Vælg, om du kun ønsker, at dette mål skal gælde for opgaver i et specifikt projekt eller med en bestemt etiket.
  7. Klik på Next.
  8. Navngiv dit mål.
  9. (Valgfrit) Tilføj en beskrivelse.
  10. Klik på Continue.
  11. Deponer dine penge (Beeminder debiterer dig, hvis du ikke opfylder dine mål).
  12. Klik på Add Credit card.
  13. Indtast dine kortoplysninger i det vindue, der åbnes, og klik på Add Card.

Brug af integrationen

For at få et komplet og opdateret overblik over alle måder, du kan bruge Beeminder sammen med Todoist, kan du besøge Beeminders side til Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Beeminder, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn Beeminder.
  2. Klik på dit navn eller på bi-ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Klik på navnet på det mål, du vil fjerne.
  4. Klik på fanen Stop/Pause.
  5. Vælg en grund til at slette dit mål og klik på Delete Now.

Denne integration administreres af Beeminder. Kontakt venligst Beeminders support-team på support@beeminder.com for hjælp.