Brug Amazon Alexa sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Administrer dine Todoist-opgaver håndfrit på enhver Amazon Echo-enhed med lidt hjælp fra Alexa. Med stemmekommandoer kan du bede Alexa om at tilføje nye opgaver til dit Todoist, opdatere din indkøbsliste eller oplæse opgaverne på dine lister.

Advarsel

I øjeblikket er det desværre ikke muligt at synkronisere tilpassede lister. Vi beklager! Du vil kun være i stand til at synkronisere to standardlister: Alexa Shopping List og Alexa To-do List.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Alexa-appen på din Android-enhed.
  2. I bunden vælger du More.
  3. Vælg Skills & Games.
  4. Søg efter Todoist skill og tryk på den.
  5. Tryk på Enable to Use.
  6. Sørg for at Lists Read Access og Lists Write Access er slået til og kryk på Save Permissions.
  7. Tryk på Indstillinger.
  8. Vælg Link Account.
  9. Hvis du ikke er logget ind på Todoist i din browser, skal du logge ind.

Brug af integrationen

Bed Alexa om at tilføje opgaver til din indkøbsliste, oplæse dine opgaver til i dag eller endda tovejssynkronisere dine opgaver mellem Todoist og Alexa. Her er nogle ting, du kan bede Alexa om at gøre:

HandlingResultat
Sig “Alexa, add buy coffee to my Shopping list”.Opgaven "buy coffee" føjes til projektet Alexa Shopping List i Todoist.
Sig “Alexa, add pick up the kids tomorrow at 4 pm to my To-do list.”Opgaven ”pick up the kids” føjes til dit Alexa To-do list -projekt i Todoist, planlagt til i morgen kl 16.
Spørg “Alexa, what's on my To-do list?”Alexa vil oplæse alle opgaver på din To-do -liste.
Sig “Alexa, add pay the rent every first to my To-do list.”En tilbagevendende opgave kaldet "pay the rent" føjes til dit projekt kaldet Alexa To-do List. Opgaven vil være planlagt til den første i hver måned.
Sig “Alexa, complete buy coffee.”Opgaven “buy coffee” vil blive udført på både Todoists og Alexas lister.
Føj en opgave til dit projekt kaldet Alexa Shopping List i Todoist.Opgaven synkroniseres og føjes til din Alexa Shopping -liste.
Føj en opgave til dit projekt kaldet Alexa To-do List i Todoist.Opgaven synkroniseres og føjes til din Alexa To-do -liste.
I Todoist skal du føje @Alexa -etiketten til en opgave.Opgaven synkroniseres og føjes til din Alexa To-do -liste. (Opgaver, der er føjet til projektet Alexa Shopping List synkroniseres i stedet for med din Alexa-liste kaldet Shopping.)

Sådan virker integrationen

Så snart skill'en er aktiveret, og din Todoist-konto er forbundet, ser du to nye projekter i Todoist: Alexa Shopping List og Alexa To-do List.

Alle elementer på din Shopping -liste i Alexa synkroniseres til og fra dit Alexa Shopping List -projekt i Todoist.

Alle opgaver på din To-do -liste i Alexa synkroniseres til og fra dit Alexa To-do List -projekt i Todoist.

Alle opgaver i Todoist med etiketten @Alexa (udover dem i Alexa Shopping List) synkroniseres med din Alexa To-do -liste.

Hver gang en Alexa-opgave tilføjes, udføres eller fjernes, vil både Alexa og Todoist blive opdateret for at afspejle denne ændring.

FAQ

På nuværende tidspunkt kan du bruge Alexa med Todoist på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk spansk og portugisisk.

Nej, Alexa er ikke i stand til at genkende en opgaves forfaldsdato.

Efter Alexas API-opdatering er det ikke længere teknisk holdbart at understøtte et lignende workflow, selvom det var muligt i en ældre version af integrationen.

Ja, du skal blot sige "Alexa, complete" efterfulgt af opgavens navn. Opgaven udføres derefter både i Todoist og Alexa.

Absolut! Så længe integrationen er aktiveret, når du udfører en opgave via Alexa, modtager du Karma.

Nej, opgaver i Alexa Shopping List synkroniseres udelukkende med Alexas Shopping -liste.

Ja, alle opgaver, der pt. findes på dine lister kaldet Shopping og To-do, synkroniseres med deres respektive projekter i Todoist.

Hvis din opgave har en tilbagevendende forfaldsdato i Todoist, synkroniseres den tilbage til din Alexa-liste, efter du har udført den. Hvis du gerne vil udføre denne opgave for evigt, skal du søge efter opgaven i Todoist og udføre den for evigt:

Højreklik på opgaven og vælg Udfør for altid.

Ja. Vi anbefaler dog, at du kun tilføjer opgaver med etiketten @Alexa til delte projekter, hvis du udtrykkeligt ønsker, at en anden skal udføre dem.

Når du opsætter din skill verbalt, ved Alexa ikke, hvilken Todoist-konto der skal tilknyttes. For at linke din konto skal du:

1. Log ind på https://alexa.amazon.com.
  2. I venstre side vælger du fanen Skills.
  3. Vælg Your Skills øverst til højre.
  4. Vælg Todoist.
  5. Klik på Settings øverst til højre.
  6. Klik på Link account øverst til højre.
  7. Hvis du ikke er logget ind på Todoist i din browser, skal du logge ind.
  8. Gå tilbage til Settings-siden og klik på Settings.
  9. Aktiver Lists Read Access og Lists Write Access.
  10. Klik på Save Settings.

Todoist og Alexa er nu forbundet.

Sørg for, at alle tilladelser er aktiveret for din Todoist-skill:

1. Log ind på https://alexa.amazon.com.
  2. I venstre side vælger du fanen Skills.
  3. Vælg Your Skills øverst til højre.
  4. Vælg Todoist.
  5. Klik på Settings øverst til højre.
  6. Sørg for at Lists Read Access og Lists Write Access begge er slået til.
  7. Klik på Save Settings.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Alexa, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn Alexa-appen på din iOS- eller Android-enhed.
  2. Forneden skal du vælge More -knappen og derefter Skills & Games.
  3. Søg efter Todoist skill og tryk på den.
  4. Tryk på Disable skill.
  5. Tryk på Disable.
  6. Omdøb eller slet Alexa Shopping List og Alexa To-do List-projekter fra din projektliste.

Sørg for, at du ikke overskrider grænserne for projekter og etiketter, hvis du er på Free-løsningen. Du kan opgradere til et Pro-abonnement for at kunne tilføje flere projekter.