Brug en skabelon fra todoist.com/templates

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

I stedet for at starte fra bunden kan du oprette dit næste projekt ved at bruge en skabelon fra todoist.com/templates. Vælg mellem masser af forskellige skabeloner til at hjælpe dig med at planlægge et møde, designe et produkt, nedfælde dine nytårsforsæt og meget mere.

Bemærk

Vi arbejder i øjeblikket på at tilføje support til forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, finsk, dansk, norsk og svensk.

Sådan opretter du et nyt projekt vha. en skabelon

1. Gå til todoist.com/templates.
  2. Gennemse kategorierne for at finde den skabelon, du leder efter, eller brug søgefeltet i øverste venstre hjørne til at søge efter en skabelon.
  3. Klik på Brug skabelon øverst til venstre.
  4. Bekræft, at du ønsker at importere denne skabelon til Todoist ved at trykke på Brug denne skabelon i bunden. New_Templates.png
  5. Skabelonen vil blive importeret til dit Todoist som et nyt projekt.

Kvik-tip

Hvis du ikke kan finde det, du har brug for, på todoist.com/templates, så fortæl os, hvad du har brug for ved at udfylde denne brugerundersøgelse. Bemærk også, at hvis du har et projekt, du ofte bruger, kan du duplikere et projekt.