Slå smart datogenkendelse til eller fra

• Begynder
  • Pro
  • Business

Smart datogenkendelse vil automatisk genkende, fremhæve og tilføje forfaldsdatoer, når du skriver dem ind i en opgaves navn.

Det er den hurtigste måde at tilføje forfaldsdatoer og tilbagevendende datoer til dine opgaver, men nogle gange er en dato faktisk en del af en opgaves navn. For eksempel vil ordet "månedlig" automatisk blive markeret som en tilbagevendende forfaldsdato i "Opret månedlig rapport". Ikke så smart.

Du kan deaktivere smart datogenkendelse fra gang til gang ved at trykke på Delete eller Backspace på desktop eller ved at trykke på det fremhævede ord på mobilen, så det ikke bliver genkendt. Det fremhævede ord eller sætning vil i stedet blive en del af opgavens navn.

Bemærk

Vi understøtter i øjeblikket ikke forfaldsdatoer på tjekkisk og tyrkisk. Beklager! I stedet kan du klikke på planlægningsfeltet og skrive din forfaldsdato på engelsk.

Hvis du foretrækker at bruge Todoist uden smart datogenkendelse, kan du også deaktivere funktionen helt. Sådan gør du:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Generelt.
  4. Scroll ned til Smart datogenkendelse og brug skydeknappen til at slå denne funktion Til eller Fra.

FAQ

Ja du kan! Når du opretter eller redigerer en opgave, kan du blot klikke på Forfaldsdatoog indtaste din tilbagevendende forfaldsdato. Afhængigt af hvilken platform du bruger (og om du opretter eller redigerer din opgave inline, ved hjælp af Kvik-tilføj eller ved hjælp af opgavevisning) kan dette vises som et kalenderikon, ordet Forfaldsdato eller Ingen dato.